Експерти шукають оптимальний варіант впровадження інтернету на залізниці

03 марта 2020 г., 23:26:00   829   0

Експерти шукають оптимальний варіант впровадження інтернету на залізниці

Впровадження швидкісного інтернету на залізниці є можливим за суттєвого збільшення кількості базових станцій на шляху проходження поїзда.

Про це пише ІА “Інтерфакс-Україна”.

Як повідомляється на сайті Міністерства цифрової трансформації, таку думку було висловлено під час зустрічі представників Мінцифри, Міністерства інфраструктури, адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, мобільних операторів і “Укрзалізниці” у вівторок. 

“Ми вже обговорювали ідеї щодо питань забезпечення пасажирів інтернетом. Буде це чи через Wi-Fi, чи з використанням технології LTE, але це потрібно зробити, адже покриття України високошвидкісним інтернетом є однією з цілей уряду. Це саме те, чого очікують громадяни, і це питання більше ніж назріло”, – наводить прес-служба слова заступника міністра цифрової трансформації Олександра Шелеста.

Водночас у Мінцифри зазначають, що складність забезпечення високошвидкісним інтернетом полягає у необхідності забезпечення безперебійним доступом до інтернету пасажирів у рухомому потязі.

За словами експертів, є декілька варіантів вирішення питання забезпечення пасажирів інтернетом, зокрема з використанням LTE-технології або ж за допомогою підключення через Wi-Fi. Для обрання найоптимальнішого варіанту фахівці проводять розрахунки, які буде представлено на наступній зустрічі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте