Очільниця ДПС Києва Злата Лагутіна та керівник Офісу ВПП Багмет ігнорують указ Зеленського та спекулюють захисними масками

17 марта 2020 г., 23:23:00   1583   0

Очільниця ДПС Києва Злата Лагутіна та керівник Офісу ВПП Багмет ігнорують указ Зеленського та спекулюють захисними масками

Загальновідомо, що наразі вживаються заходи щодо обмеження пересування людей, закриття ТРЦ, закладів та територій масового скупчення людей тощо, для зменшення випадків зараження так званим коронавірусом.

Але очільника ГУ ДПС у м. Києві та Офісу ВПП ДПС України (наразі це Злата Лагутіна та Нонна Багмет) вважають, що податківці мають раніше невідомий всьому світу імунітет до даної хвороби. Виражається це у відношенні керівництва до своїх підлеглих. У відповідних контролюючих органах, які не зважаючи на закриття метрополітену (який для багатьох працівників є одним з основних засобів для пересування на роботу/з роботи) очільники структурних підрозділів, за погодженням з вищим керівництвом, вимагають від підлеглих обов’язкової присутності на робочому місці, не зважаючи на те, що Законом України від 17.03.2020 №3220 фактично зупинена діяльність податкових органів у сфері контролювання за повнотою сплати податків і зборів до 31.05.2020 включно. Вказаний вище закон фактично забороняє територіальним контролюючим органам здійснювати свої функції, а отже враховуючи ситуацію на території міста Києва та України в цілому не потребує наявності повного штату робітників на робочих місцях, оскільки їм фактично заборонено здійснювати свої повноваження.

З вказаного ситуації складається враження, що керівництво чхати хотіло на стан здоров’я свої підлеглих, оскільки змушування працівників за будь яку ціну бути присутнім на робочу місці, штовхають останніх на довгі подорожі на роботу, оскільки враховуючи закритий метрополітен та обмеження у кількості одночасного перевезення пасажирів у наземному транспорті, дорога на роботу перетворюється у 2-3х годинний «квест», (це не беручи до уваги тих, хто їде з прилеглих до Києва територій) у якому одному Богу відомо чи контактував ти за цю подорож з потенційними носіями коронавірусу, та чи заразиш ти своїх колег після такої подорожі.

Чи коштує воно того? - спитаєте ви. Керівництво вважає що так, оскільки ви ж отримуєте захмарну заробітну плату у цілих 8-10 тисяч гривень, враховуючи всі можливі надбавки, а отже ви маєте вмерти за таку перспективну та достойну оплату праці.

Очільники пропонують компроміс – відпустку за власний рахунок або лікарняний, але таким чином залишаючи своїх підлеглих без, хоч і не великих але коштів для існування. Деякі готові йти у відпустку за свій рахунок, нехтуючи грошима задля збереження здоров’я, але лунають фрази: «Ми всіх відпустити не можемо».

Багато працівників готові працювати, але виконуючи свої обов’язки вдома, тобто на так званій дистанційній формі або вахтовим методом, але керівництво не допускає навіть думки про це. Деякі керівники стають на захист своїх підлеглих, але їх зразу же звинувачують у невідповідності займаній посаді та у неможливості керувати підлеглими, так як вимагає система.

Лунають заклики на кшталт: «Не можете їздити на роботу, або не хочете ризикуючи своїм здоров’ям - звільняйтесь». Деякі з особливо ерудованих керівників називають коронавірус – фейком, тут і постає питання про їх компетентність та відповідність займаній посаді.

В свою чергу як свідчить інформація від працівників інших територіальних органів Державної податкової служби (наприклад ДПС України) їх вже перевели на дистанційну форму роботи, але під грифом «таємно», аби інші не влаштували бунт, як раніше в ГУ ДФС у м. Києві було з ситуацією про недоплату заробітних плат. Може здатися, що даний текст ніщо більше, як скиглення працівників, які хочуть не працювати, але отримувати заробітню плату, запевню вас, що це не так, ми готові виконувати свою роботу, але без ризиків для власного здоров’я та здоров’я своїх рідних. Підлеглим обіцяли за рахунок профспілки закупити маски та антисептичні засоби для безоплатного забезпечення працівників, але далі обіцянок діло не дійшло, я вже не кажу про банальне прибирання кабінетів та дезінфекцію місць загального користування.

Так, марлеві маски закупили, але деякі керівники, замість безоплатного забезпечення того, що й так належить працівникам, пропону ють підлеглим купити марлеві маски по 20 гривень за штуку, які в свою чергу були й закуплені за рахунок професійної спілки, яка фінансується з відрахувань із заробітної плати працівників.

Таким чином, порушення санітарно - гігієнічних вимог та вимог, щодо обмеження пересування людей без необхідності, спричиняють поширенню коронавірусу. Про нас обов’язково згадають, головне щоб не запізно.

Податківці Києва

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте