Огляд блогосфери від UAINFO. 19 березня 2020

19 марта 2020 г., 21:00:00   1649   0


Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 березня


Яніна Соколова: Терористи вбили 13 тисяч українців! Пане Сивохо, про що з ними домовлятися?



Допоки Донбас контролюється Росією, відповідно терористичною організацією під назвою "русская весна", Новороссия і план Путіна, називайте це як хочете, будь-які формати спілкування із людьми, які живуть там під дулом автоматів, не-мож-ли-ві. Тому в мене виникає дуже багато сумнівів щодо платформи пана Сивохо "Єдність".


Снєгирьов: Скандал з медичними масками ставить під удар міжнародний імідж України



У свою чергу міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у своєму Facebook спростував цю інформацію керівника словацького уряду. За словами дипломата, аналіз митної бази виявив, що така кількість масок з території України не вивозилася. Також, за словами Кулеби, подібна операція начебто готувалася в незаконний спосіб – розрахунок планувався готівкою, що є підозрою на контрабанду. 


Кочетков: Президенту пора прекращать задушевные разговоры с бизнесом



Особенно, когда бизнес вспоминает, как его призывали проявить социальную ответственность и помочь стране в период российской агрессии. Выполнять функции местной власти, армии помогать… И тогда обещали налоговый рай, всяческие преференции и все-все-все. Чем обернулась для многих эта самая ответственность, все помнят.


Эпидемия как война – спишет все?


У нас начала девальвироваться гривна из-за того, что посыпалась пирамида гособлигаций, и спекулянты выводят валюту из Украины. МВФ поставил сотрудничество с Украиной на паузу, МВФ – не панацея и не сердобольный меценат, но если нет МВФ-ский траншей, то надо искать другие источники. Однако про приток реальных инвестиций нет и речи.


Чем больше, тем лучше – Казанский о специальной пошлине на уголь и электроэнергию из РФ



Я как считал, так и считаю, что ничего покупать у России нельзя. Особенно сейчас, когда во всем мире переизбыток дешевого сырья, и можно без проблем купить его у других государств.


Китай готов предоставить Украине экстренную гуманитарную помощь – Шмыгаль


Международный комитет Красного Креста предоставит Украине медицинское оборудование и медикаменты для противодействия пандемии коронавируса.


Ніколи не вірте комуністам, бо там як не збрешуть, то спляшуть в большом тєатрє, а потім збрешуть – Павлушко



Свого часу СРСР вважався ледь не однією з провідних країн світу. Ще й досі вам розкажуть, що ось ВВП совєтів було одним з найбільших у світі. Внутрішні ціни рахувались у рублях, які ніде не торгувались відкрито. Ринкових цін не було, обмінний курс малювався зі стелі, частина імпорту йшла через бартер, ціни на товари в рублях загалом були штучними показниками, а реальної ціни ніхто не знав. Яка ціна ядерної ракети в рублях? А в доларах? А реальна ціна? 


Конгресвумен Тульсі Ґабард відмовилася від участі в президентських виборах у США. Лишилися Байден і Сандерс



Як зазначає Vox, у Ґабард не було реальних шансів здобути номінацію Демократичної партії. Її рейтинг у загальнонаціональних опитуваннях коливався в межах 1-2%, через що вона не брала участі в останніх кількох дебатах кандидатів-демократів.


Померла відома українська дизайнерка Нателла Надєждіна – вона одягала зірок шоу-бізнесу



"Вона була неймовірною – сильної, працьовитої і дуже талановитою. Дарувала світу красу і любов, вкладала свою душу в кожен стібок, кожну складочку на створених нею сукнях. Вона шила сукні, які лікували, міняли долі, вселяли впевненість, прикрашали і радували, подорожували по світу і були символом жіночності. Вона одягала всіх дівчаток в щастя!", – відзначили колеги дизайнера.


Церемонія передачі олімпійського вогню Японії пройшла за порожніх трибун. ФОТО



Передача вогню пройшла без глядачів та ЗМІ. Факел був переданий представниці Оргкомітету Ігор-2020 Наоко Імото. Далі олімпійський вогонь буде доставлений в Японію, де 26 березня стартує естафета.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте