У Тернопільській області продезінфікували церкву, де правив інфікований коронавірусом священник

23 марта 2020 г., 22:49:00   1500   0

У Тернопільській області продезінфікували церкву, де правив інфікований коронавірусом священник

Рятувальники провели дезинфекцію Української греко-католицької церкви у Заліщиках на Тернопільщині, де правив священник, у якого підтвердили нову коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомляє Управління ДСНС України у Тернопільській області у Facebook.

Церкву обробили спеціальним засобом вдень 23 березня. Під час дезінфекції, як зазначається, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій, були одягнені у захисні костюми і маски. За допомогою оприскувачів рятувальники обробили поверхні церковних меблів спеціальним дезрозчином, де правив інфікований священник.

“Державна служба з надзвичайних ситуацій закликає громадян неухильно дотримуватись карантинних заходів, аби не допустити поширення вірусних інфекцій”, – наголосили у пресслужбі ДСНС області.

Зазначимо, що перша людина, яка захворіла на коронавірус на Тернопільщині, не виїжджала за кордон і навіть за межі області. Це священник греко-католицької церкви, йому 57, у нього велика родина і занедужав він ще більше тижня тому. Він зараз у інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Його стан задовільний, перебіг хвороби середньої складності. А в області уряд запровадив режим надзвичайної ситуації.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте