За дві години у Раді з’явилося 29 додаткових голосів за призначення Степанова очільником МОЗу

30 марта 2020 г., 18:17:00   1521   0

За дві години у Раді з’явилося 29 додаткових голосів за призначення Степанова очільником МОЗу

Після невдалого голосування за призначення Максима Степанова міністром охорони здоров’я, Верховна Рада повторно розглянула відповідне кадрове питання і таки призначила Степанова очільником МОЗу.

Під час повторного голосування в парламенті знайшлося 29 додаткових голосів.

Про це свідчать результати голосування за проект постанови на офіційному сайті ВРУ, – передає ІНФОРМАТОР.

Перше голосування за призначення Максима Степанова міністром охорони здоров’я завершилося невдало. За відповідну постанову назбиралося лише 217 голосів. Через дві години ВРУ знову зібралася на позачергове засідання.

Цього разу Степанова таки призначили міністром. За відповідний проект постанови проголосували 246 нардепів – на 29 більше, ніж під час першого голосування.

Після нетривалої перерви у «Слузі народу» кількість бажаючих, аби Степанов очолив МОЗ, зросла на 13 нардепів – зі 182 до 195. Цікаво, що під час повторного голосування у «СН» утримався Максим Павлюк – племінник Іллі Павлюка, якого ЗМІ називають одним з «акціонерів» президентської партії.

В «Опозиційній платформі – За життя» кількість голосів, відданих за призначення Степанова, зросла на 3 – з 18 до 21. Зокрема, свою думку змінили і підтримали кандидатуру Степанова Віктор Медведчук, Юрій Загородній і Василь Німченко. Також на 3 «за» більше дала група «За майбутнє»: додалися голоси Ярослава Дубневича, Степана Івахіва і Геннадія Вацака.

Група «Довіра» додала одразу 11 голосів. Якщо перший раз постанминздову підтримали лише 2 члени групи, то під час повторного розгляду – аж 13 з 17. Фракції «Європейської солідарності», «Батьківщини» і «Голосу» під час ні першого, ні другого голосування не дали жодного голосу за призначення Максима Степанова очільником МОЗу. Нагадаємо, колишній в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун має намір повернутися в МОЗ.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте