Комітет Ради з питань зовнішньої політики відмовився засудити спробу привласнення Росією перемоги у Другій світовій війні

29 апреля 2020 г., 22:21:00   1698   0

Комітет Ради з питань зовнішньої політики відмовився засудити спробу привласнення Росією перемоги у Другій світовій війні

Комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва відмовився засудити спробу керівництва Російської федерації привласнити перемогу у Другій світовій війні. 

Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат фракції “Голос” Соломія Бобровська. 

“Вчора члени комітету зовнішньої політики від фракціі “Слуга народу” відмовилися засудити спробу привласнення Росією перемоги у Другій світовій війні. Йдеться про останню спільну заяву президента РФ Володимира Путіна та президента США Дональда Трампа до 75 річниці зустрічі на Ельбі, коли війська Першого українського фронту зустрілися із Першою армією США. В ній жодним словом не згадали участь у війні інших народів, що ми вважаємо спробою Москви переписати історію”, – написала Бобровська. 

У заяві, яку відмовилися підтримати у “Слузі народу”, депутати вимагали засудити привласнення перемоги у Другій світовій війні Росією, яка позбавляє інші народи статусу учасників і переможців, засудити викривлення та спотворення Росією історії Другої світової війни, які є засобами гібридної війни Росії для відбілення її іміджу на міжнародній арені та шанувати пам’ять всіх загиблих у Другій світовій війні і підтвердити відданість ідеям недоторканості післявоєнних кордонів, свободи та рівності народів, підтримання та збереження загального миру та безпеки.

“На жаль, мої колеги по комітету зовнішньої політики з фракції «Слуга Народу» не підтвердили, що вони розуміють загрози і відстоюють українські інтереси. Інакше б рішення, потрібне Україні, було б проголосоване”, – переконана депутат. 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте