Неймовірні букети з сезонних квітів з доставкою по Україні

08 мая 2020 г., 20:48:00   1350   0


Замість того, щоб звертатися в перший-ліпший квітковий магазин і купувати за кругленьку суму букет, який швидше за все на наступний день вже втратить свою свіжість та привабливість, ви можете замовити квіти з доставкою по всій Україні на сайті Flowers.ua, навіть не виходячи з власної домівки, пише novosti_o.


Сезонні квіти: відчуй подих весни


Весняні квіти – ніжні, як подих теплого вітерця, як тепло першого весняного сонечка. 


Саме з них флористи Flowers.ua створюють дивовижні за красою і легкістю букети, які будуть радувати око своєю вишуканістю. У широкому різноманітті на нашому сайті доступні до замовлення такі сезонні квіти: іриси, піони, тюльпани, хризантеми, нарциси, гербери, фрезії, кали, ранункулюси (махровий жовтець) та інші. До речі, більшість весняних квітів якнайкраще підходить для створення букету нареченої.


Букети на будь-який смак і достаток


Національна служба доставки квітів і подарунків в Україні та всьому світу Flowers.ua пропонує своїм клієнтам широкий асортимент сезонних і не лише сезонних квітів, квіткових композицій і подарунків на будь-який смак і гаманець. Багаторічний досвід роботи дозволяє нам організовувати поздоровлення на найвищому рівні. Ласкаво просимо до нашого сайту, де ви зможете знайти тисячі гарних букетів. І неважливо, що саме це буде – вражаюча VIP-композиція чи скромний, але такий гарний букет з польових квітів, – усе буде оформлено на найвищому рівні.


Як зробити замовлення?


Оформлення та оплата замовлення здійснюються в онлайн-режимі. Всі позиції, які ви бачите на сайті, завжди доступні. Якщо раптом якої-небудь квітки не буде в наявності, наші менеджери обов'язково запропонують вам гідну альтернативу. Побачити весь наш асортимент можна не тільки на сайті, але і на сторінках Instagram та Facebook. У соціальних мережах ми публікуємо найактуальніші та найцікавіші пропозиції, акції та новинки. Якщо у вас виникнуть запитання, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами цілодобово (телефон: 0-800 50-03-72, безкоштовний дзвінок по Україні).


Квіти з доставкою куди завгодно


Кур'єри Flowers.ua завжди ввічливі, пунктуальні та мають гарний вигляд. Вони працюють по території всієї України та можуть відвезти замовлення за будь-якою адресою: додому, в лікарню, в ресторан, фітнес-клуб, на вокзал, аеропорт та ін. До того ж, доставка квітів по Україні здійснюється щодня: вранці, вдень і ввечері. Отже, якщо ви зробите замовлення в першій половині дня, то вже ввечері воно гарантовано буде в адресата. Нагадуємо, що ми не розповідаємо адресату, що саме чекає на нього. Адже знаємо, наскільки важливо зберегти таємницю, щоб подарунок став справжнім сюрпризом. За вашим бажанням кур'єр може зробити фото щасливого одержувача, але тільки з його дозволу. Поспішайте замовити гарний букет сьогодні, щоб вже на наступний заказ отримати приємну знижку.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube


novosti_o

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте