Бійці 54 обмр показали ліквідацію трьох бойовиків на Донбасі

11 мая 2020 г., 21:47:00   1035   0

Бійці 54 обмр показали ліквідацію трьох бойовиків на Донбасі

Українські військовослужбовці завдали удару по позиціях російських збройних формувань на Донеччині.

Про це повідомляє у Facebook бойова група К2 54-ї окремої механізованої бригади. Як наголошується в повідомленні, це відповідь за обстріли українських позицій. “Уявімо себе десь на теренах Донецької області.

Так вийшло, що одна позиція незаконних збройних формувань 1-го Армійського корпусу РФ, а саме дуже «відомий» батальйон «Восток», вела постійні обстріли передових укріплень українських військових.

Вони були впевнені, що їхні обстріли будуть безкарні. Але на свою біду (а може й через відсохлі мізки від зловживання бояришника) вони помилялися”, – констатують українські бійці. Завдяки розвідникам були виявлені позиції, а також кількість бойовиків та їхнє озброєння.

“І в один із весняних днів, коли ворог почав обстріл наших позицій, полетіла в нього «отвєточка» із не забороненого Мінськими угодами озброєння”, – розповідають у К2 54 омбр. Повідомляється, що в ході проведеної операції було знищено три вогневих позиції, житловий бліндаж та великокаліберний кулемет, а також ліквідовано трьох бойовиків. “Хочемо нагадати, що, за іронією нашого підрозділу, бойова операція відбулася в річницю створення так званого батальйону «Восток»”, – підсумовують українські воїни. Український блогер rexiro опублікував мапу території, згідно з якою обстріл позицій бойовиків відбувся в районі Ясинуватої.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте