Якщо влада нас не почує, перевізники перейдуть до акцій прямої дії, – Нетребенко

13 мая 2020 г., 16:38:00   1148   0

Якщо влада нас не почує, перевізники перейдуть до акцій прямої дії, – Нетребенко

Під будівлею Кабінету Міністрів підприємці-перевізники організували акцію протесту з вимогою дозволити їм працювати та годувати власні сім’ї. 

Один з організаторів протестів Володимир Нетребенко надав ІНФОРМАТОРу коментар, пояснивши, що мітингувальники вимагають від уряду.

“Сьогодні ми зібралися для того, щоб влада почула перевізників України, тому що галузь дуже велика. У нас зареєстровано більше 13 000 підприємств перевізників в Україні. Це більше, ніж 200 000 працівників в галузі. Якщо буде занепад цієї галузі, то буде і економічний занепад України. Кредити, податки, – все це ми сплачуємо.

Фото – Роман Пєтушков

Сьогодні розвивається нелегальний ринок. Ціна за те саме перевезення виростає у півтора-два рази. Я не знаю, якщо ми повернемося на ринок, що ми будемо возити, оскільки влада не відслідковує нелегальний ринок, як і поліція. Це величезні економічні втрати. Ми втратили більше, ніж 400 000 000 грн наших доходів. Ми вимагаємо від влади, щоб нас почули і дали нам можливість запрацювати в найкоротші терміни. Якщо нас не почують, то ми перейдемо до акцій прямої дії, будемо перекривати дороги”, – говорить Володимир Нетребенко, голова організації “Єдина сила”. 

Фото та відео – Роман Пєтушков

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте