Особливості емальованих дверей: переваги й секрети виробництва

16 мая 2020 г., 14:19:00   1449   0

Особливості емальованих дверей: переваги й секрети виробництва

Сьогодні модні тенденції торкаються кожної індустрії, це також стосується і меблевої промисловості. Якщо ви взялися за облаштування власного будинку чи квартири, цікавитеся, які покриття дверей існують на ринку, то вже напевне знаєте, що дуже давно використовується такий матеріал, як емаль. І по сьогоднішній день він залишається популярним.


Переваги емальованих дверей


Емальовані двері, представлені на сайті https://terminus.ua/catalog/emalevi-polotna/, мають багато переваг:


  • гарний зовнішній вигляд, можливість оформлення різних малюнків і візерунків;
  • великий вибір кольорів. За бажання можна змінити колір, перефарбувавши двері;
  • стійкість до перепадів температури, вологи;не вигорає на сонці;
  • простота в обслуговуванні. Щоб прибрати бруд з поверхні, потрібно лише використати вологу ганчірку. Можна також взяти неагресивні миючі засоби з метою дезінфекції;
  • абсолютна безпечність для людей;
  • довгий термін використання. Завдяки рівномірному нанесенню фарби на поверхню виключається можливість появи тріщин. Двері не будуть пошкоджені в результаті контакту з хімічними речовинами, жиром, водою, адже вони не проникнуть в основу полотна;
  • відповідність нормам гігієни. Емальовані дверні конструкції часто монтують в дитячих і медичних закладах;
  • можливість реставрувати двері у випадку наявності пошкоджень. Для цього поверхня зачищається за допомогою «шкурки», а потім на неї наносять фарбу.


Процес виробництва


Щоб вибрати якісні емальовані двері, варто детальніше ознайомитись з процесом виробництва і його особливостями. Від матеріалу буде залежати якість конструкції. Полотно може виготовлятись з дерева або дерев'яних брусків, які обшиті плитами МДФ.


Як тільки полотно підготовлено, на нього наносять лакофарбові матеріали. Щоб отримати в результаті якісне покриття, заготовка проходить такі технологічні етапи:


  1. Обробка на фрезерному верстаті. Тут створюється рельєфний малюнок згідно вибраного дизайну.
  2. Обробка з допомогою шліфувальної машини. Цей етап важливий, оскільки потрібно створити гладку поверхню. Це дозволяє в майбутньому забезпечити рівний шар фарби і уникнути тріщин під час експлуатації.
  3. Нанесення ґрунтовки. Вона підготовлює поверхню до майбутнього фарбування.
  4. Нанесення фінішного покриття. Поверх ґрунтовки наносять лакофарбовий матеріал в кілька шарів. Покриття має в своєму складі компоненти, які забезпечують конструкції стійкість до ультрафіолету, вологи, а також механічну міцність.

Емальовані двері від інтернет-магазину https://terminus.ua/ можна назвати універсальними, тому встановлювати їх можна практично в будь-якому приміщенні.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте