Наступного тижня Рада планує розгляд закону про легалізацію грального бізнесу, – нардеп Железняк

17 мая 2020 г., 20:37:00   1356   0

Наступного тижня Рада планує розгляд закону про легалізацію грального бізнесу, – нардеп Железняк

У четвер, 21 травня, Верховна Рада України планує розглянути законопроєкт “Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор” (№ 2285-д).

Про це повідомив перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк на своїй сторінці у Facebook.

“У найближчий четвер нас чекає початок розгляду закону про легалізацію грального бізнесу 2285-д”, – написав Железняк. За словами нардепа, до законопроєкту подано “навіть менше, ніж 3,5 тис. правок”.

“Це десь за бажання близько місяця розгляду в залі за повною процедурою”, – зазначив він. Нагадуємо, 16 січня 2020 року Верховна Рада прийняла в першому читанні урядовий законопроєкт про легалізацію грального бізнесу. Документ запроваджує кримінальну відповідальність за організацію азартних ігор без ліцензії.

Також законопроєкт дозволяє розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають три, чотири або п’ять зірок.

Крім того, згідно з документом, резидентам держави-агресора буде заборонено мати гральний бізнес на території України. Законопроєктом передбачається і регулювання “класичних” лотерей.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте