Гордон идет в Гаагу с флешкой

20 мая 2020 г., 23:03:00   1064   0

Гордон идет в Гаагу с флешкой

Якщо Гордон дійсно планував усю цю дурню зі спецслужбами та Генпрокуратурою, то  про рівень наших спецслужб і ОГПУ тепер можна казати однозначно "нижче планки.

Юрист-кримінолог Anna Maliar так охарактирезувала цю "подію":

В мене питання до наших правоохоронних органів.

Добре, хай інтерв`ю зі злочинцем через інтернет - це ваше ноухау і ви навіть знаєте, як це долучити до справи.А для чого це ноухау ФСБ? Адже без дозволу ФСБ ці дві особи (Поклонська і ГІркін) навіть в сортир не ходять.

Хто кого використав не можу зрозуміти.

Гіркін - полковник ФСБ(в запасі - але зрозуміло, що це умовність). Поклонська - депутат держдуми, заступник голови комітету з міжнародних питань, має нагороду від так званої "днр".

Чи дають такі люди інтерв’ю без дозволу ФСБ? Чи вільні вони у таких вчинках? Ні.

Якщо ФСБ їм дало дозвіл, значить це потрібно ФСБ. Дало дозвіл чи наказ? По тому, як ці люди тримались в кадрі, - на думку спадає лише наказ.

Тож, ще раз сформулюю своє питання до прокуратури, яка може використати ці інтерв"ю в інтересах слідства(судячи з заяв заступника Генпрокурора): навіщо ФСБ дало дозвіл Поклонській і Гіркіну на інтерв"ю та оприлюднення інформацію, яку ви можете використати в кримінальному провадженні?

Спрощу питання - ваш інтерес зрозумілий, а який інтерес в ФСБ?

Ну і так, дрібниця, сподіваюсь правоохоронці про це знають, - розповідь особи про свої дії в інтерв"ю не є доказом для жодного суду.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте