“Через брак досвіду”: Кличку пропонують замінити керівника Київблагоустрію

25 мая 2020 г., 20:36:00   736   0

“Через брак досвіду”: Кличку пропонують замінити керівника Київблагоустрію

На сайті Київради з’явилась петиція, в якій пропонується замість чинного голови “Київблагоустрію” призначити Рябову Юлію Петрівну, нинішню заступницю директора комунального підприємства.

Про це повідомляє Хрещатик.News з посиланням на сайт Київради.

Усунути нинішнього, хоч і тимчасового очільника, призначеного Кличком лише пів року назад,  запропоновано “у зв’язку з неспроможністю обіймати цю посаду через брак досвіду”. До призначення виконувачем обов’язків керівника комунального підприємства Микола Бойко, юрист та фінансист за фахом, працював у сфері страхування.

“Бойко М.М. був призначений т.в.о. Директора КП “Київблагоустрій” розпорядженням Київського міського голови в грудні 2019 року і вже майже пів року проводить неефективний менеджмент, як всередині, так і ззовні підприємства”, – йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, що  Юлія Петрівна Рябова – чинний начальник відділу контролю за благоустроєм та охорони навколишнього природного середовища Дарницької районної адміністрації, рік тому попала в корупційний скандал. Активісти “Громадянського корпусу”  пропонували перевірити чиновницю на детекторі брехні. За словами “Громадянського корпусу”, МАФи, що продовжують працювати в Києві незаконно попри всі перевірки, просто заплатити, аби їх не помічали. “Київблагоустрію” взагалі щастить на скандали.

Особливо гучні оборудки стосуються зносу МАФів та перевірки їх законного існування. Нагадаємо, Іван Кліпа, корумпований ексголова “Київблагоустрію”, намагається потрапити до наступного складу Київради в партійних списках “Слуги народу”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте