На Закарпатті люди пікетують поліцію, бо підозрювані у вбивстві не зізнаються, де поділи тіло чоловіка

27 мая 2020 г., 23:49:00   1226   0

На Закарпатті люди пікетують поліцію, бо підозрювані у вбивстві не зізнаються, де поділи тіло чоловіка

Люди вважають, що місцева поліція не вживає всіх необхідних заходів у розслідуванні справи і вимагають передати справу для розслідування в обласне підпорядкування.

У місті Виноградів Закарпатської області в ніч проти 9 травня зник 30-річний місцевий житель Василь Гоблик. Його рідні та друзі спочатку шукали зниклого самотужки. Коли їхні старання не дали результатів, вони звернулись до поліції.

Тіло хлопця до сих пір не знайшли. Люди обурені, що працівники поліції не можуть отримати показання від підозрюваних стосовно ймовірного перебування тіла Василя, адже тритижневі пошуки його у річці Тиса не дали жодних результатів.

19 травня поліція Закарпатської області повідомила, що підозрювані, причетні до зникнення виноградівця, встановлено.

“До зникнення чоловіка можуть бути причетні 27-ми та 26-річні місцеві жителі, з якими у нього в ніч зникнення виник конфлікт, який переріс в бійку.

Двоє чоловіків нанесли потерпілому тілесні ушкодження та відібрали у нього мобільний телефон, який, як встановили оперативники, згодом продали. Під час допиту підозрювані розповіли, що потерпілий погрожував їм зброєю. Також, вони зізналися, що тієї ночі заподіяли 29-річному чоловікові тілесні ушкодження та залишили його посеред вулиці. Через деякий час вони повернулися на місце злочину, помістили побитого ними виноградівця в багажне відділення авто та вивезли до річки.

Там вони продовжили наносити тілесні ушкодження вже непритомному чоловікові, після чого залишили його на березі річки та покинули місце злочину”, – йдеться в повідомленні. За інформацією місцевого видання “Закарпаття онлайн” ними виявилися 26-річний Артур Міндак та 27-річний Роберт Антоні, які приходяться один одному родичами. Артур Міндак колишній прикордонник, який від жовтня 2014 до лютого 2015 року був відряджений на службу в зону АТО, але участі в безпосередніх бойових діях не брав.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
17 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте