У Великобританії запровадили обов’язковий карантин для всіх, хто в’їжджає в країну

08 июня 2020 г., 16:56:00   1620   0

У Великобританії запровадили обов’язковий карантин для всіх, хто в’їжджає в країну

У Великій Британії запровадили обов’язковий двотижневий карантин для більшості людей, які приїжджають з-за кордону. Країна вдалася до такого заходу, щоб уникнути другої хвилі коронавірусу.

Про це пише ВВС.

Обов’язковий карантин, який діє з 8 червня, стосується як жителів країни, так і мандрівників, які прибувають в країну а літаках, потягах та поромах. 

Відтепер під час перетину кордону усі мандрівники мають вказати контактні дані та свою адресу, де вони перебуватимуть на самоізоляції.

Порушникам карантину загрожуватиме штраф у тисячу фунтів стерлінгів (33,7 тисячі грн) або судове переслідування. Співробітники органів охорони здоров’я будуть проводити випадкові перевірки людей на самоізоляції.

Винятки щодо обов’язково карантину зробили для медпрацівників, які приїдуть в країну для допомоги у лікуванні інфікованих коронавірусом, а також для осіб, залучених до транспортних перевезень, сезонних працівників сільського господарства (вони зможуть самоізолюватися на місці роботи) та всіх, хто приїздить в країну з Ірландії, Нормандських островів та острова Мен.

Міністр охорони здоров’я Британії Метт Хенкок заявив, що нові правила мають сенс, оскільки на тлі зменшення кількості випадків зараження всередині країни «зростає кількість інфекцій, які надходять із-за кордону».

Водночас представники туристичної й авіаційної галузей стурбовані такими обмеженнями. Вони кажуть, що вимога карантину матиме руйнівні наслідки через зменшення кількості поїздок навіть з країн з меншою кількістю випадків інфікування.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте