Німеччина планує зробити маски для обличчя обов’язковими в аеропортах

08 июня 2020 г., 19:51:00   1467   0

Німеччина планує зробити маски для обличчя обов’язковими в аеропортах

Всі аеропорти Німеччини планують ввести вимогу про обов’язкове носіння масок для пасажирів і співробітників із збільшенням кількості поїздок протягом літа.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Spiegel.

За даними видання, оператори аеропортів і відповідних органів влади підготували проєкт заходів безпеки, який набуде чинності до скасування Німеччиною попередження про поїздки по всій території ЄС 15 червня.

Автори проєкту вважають, що маски для обличчя дозволять аеропортам обробляти більше пасажирів протягом літніх місяців, особливо в місцях, де важко витримувати відстань 1,5 метра. До них відносяться зони перевірки безпеки, шаттли, а також зони видачі багажу.

Після скасування прикордонних обмежень очікується великий сплеск пасажиропотоку – повітряний рух впав до 1% від його нормального рівня під час карантину в Німеччині в квітні і травні в деяких аеропортах, таких як берлінський Tegel.

До цього моменту Німеччина тільки давала загальну рекомендацію про те, що люди повинні прикривати ніс і рот в аеропортах – як це потрібно по всій країні в супермаркетах і у громадському транспорті.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте