Суд заборонив злодію в законі "Кобі Руставському" вночі покидати столичний "Престиж Холл"

12 июня 2020 г., 22:28:00   1461   0

Суд заборонив злодію в законі "Кобі Руставському

Печерський районний суд частково задовольнив клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту щодо 46-річного уродженця Грузії Коби Шемазашвілі, який відомий у статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Коба Руставський". Про це Dетектив-Info повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

За її словами, 5 червня 2020 року Шемазашвілі (стосовно якого триває екстрадиційна перевірка за запитом іспанських правоохоронців, які домагаються видачі "Коби Руставського" у справі про відмивання коштів та організацію вбивства іншого "короля злочинного світу" Володимира Джанашія на прізвисько "Ладо") присудили домашній арешт з забороною покидати його місце мешкання з 10 години вечора до 6 ранку.

"З урахуванням того, що прокурор Павло Рак клопотав щодо подовження цілодобового домашнього арешту, на відповідну ухвалу слідчого судді Тетяни Остапчук вже подана апеляційна скарга", - резюмувала Максимець.

На момент підготовки цього матеріалу на сайті Київського апеляційного суду були відсутні будь-які згадки про відповідне оскарження рішення щодо нічного домашнього арешту "Коби Руставського". За інформацією джерел Dетектив-info, відбувати його 8 годин на добу "злодій в законі" має в апартаментах елітного київського житлового комплексу "Престиж Холл", що розташований по вулиці Анрі Барбюса поруч з палацем "Україна" та усього лише в парі кілометрів від Хрещатика.

(ЖК "Престиж-Холл")

Раніше Dетектив-Info повідомляв, що на початку березня поточного року правоохоронці гучно прозвітували про затримання Шемазашвілі в Дарницькому районі Києва.
"Короля злочинного світу", чий арешт в Україні спричинив перенесення на територію нашої держави давнього конфлікту ворогуючих "злодійських кланів", було взято під варту, та згодом доправлено до так званої "червоної зони" (з усіма героями, підводними каменями та обставинами цих подій можна детально ознайомитися в матеріалі "Стидоба через Кобу").

З-під варти "Кобу Руставського" відпустили зі скандалом 3 червня 2020 року після пом’якшення йому запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт. Надалі прокурори повторно домагалися запроторення Шемазашвілі за грати, але суд відмовив у задоволенні відповідного клопотання. Як зазначалося на сторінках Dетектив-Info, сталося це за кілька хвилин до ухвалення Верховною Радою в цілому законопроекту №2513, що передбачає посилення кримінальної відповідальності "злодіїв в законі".

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте