У Європейському парламенті застерегли владу України від політичних переслідувань п’ятого президента Порошенка, – заява

12 июня 2020 г., 22:43:00   1618   0

У Європейському парламенті застерегли владу України від політичних переслідувань п’ятого президента Порошенка, – заява

Справа п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка перебуватиме під пильним наглядом з боку Європейського парламенту.

Про це йдеться в спеціальній заяві, яку підписали Голова делегації Європейського парламенту зі зв’язків з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Вітольд Ващиковський, Голова делегації Європейського парламенту в Парламентській асамблеї Євронест Андрюс Кубілюс та віцеголова делегації Європейського парламенту зі зв’язків з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Траян Бесеску. “Європейський парламент під час усіх численних можливостей виступав за європейську перспективу України, в тому числі у своїх резолюціях.

Ця організація вважає Україну частиною нашої європейської родини не тільки з геополітичних причин, а й тому, що наші суспільства поділяють спільні цінності. Завдяки Угоді про асоціацію ми зобов’язалися розвивати тісні і постійні відносини на підставі поваги демократичних принципів, верховенства права, належного управління, прав людини та основних свобод”, – наголошується в заяві.

“Справа колишнього президента Порошенка перебуватиме під пильним наглядом з боку цієї фінансової інституції”, – наголосили в заяві Європарламенту.
У Європейському парламенті застерегли владу України від політичних переслідувань пятого президента Порошенка, - заява 01

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте