З’явилося відео бійки зі стріляниною між етнічними угрупованнями на Французькому бульварі Одеси

18 июня 2020 г., 15:22:00   1610   0

З’явилося відео бійки зі стріляниною між етнічними угрупованнями на Французькому бульварі Одеси

У середу, 17 червня 2020 року, правоохоронці Одеси звітували про затримання сімох чоловіків, яких підозрюють у вчиненні хуліганських дій (ч.4 ст.296 КК України) під час конфлікту на терасі ресторану "Три баранчика" на Французькому бульварі Південної Пальміри напередодні.

Мова йде про гучну історію з’ясування стосунків між двоми групами достойників, яка трапилася 16 червня 2020 року близько 16 години та сколихнула місто. У розпорядженні Dетектив-Info опинилося відео цього інциденту:

Згідно версії поліції, так в центрі Одеси зі стріляниною та різнею зійшлися в бійці чоловіки, після чого до медиків з ножовими пораненнями звернулися двоє з учасників сутички.

Наразі один з них очікує обрання йому запобіжного заходу під конвоєм у лікарні, а ще шість "хуліганів" перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Відомо, що в одного з затриманих було вилучено травматичний пістолет.

Звітуючи про затриманих правоохоронці обмежилися констатацією, що ними виявилися громадяни України та вихідці з Закавказзя віком від 22-х до 37-ми років.

Місцеві видання з посиланням на власні джерела вказують - в "Трьох баранчиках" чубилися представники двох азербайджанських кримінальних угруповань. Та за допомогою силових засобів вирішували спірне питання, яке саме з ОЗУ надалі буде "дахувати" одне з одеських IT-підприємств.

Відомо, що в конфлікті брали участь місцева та приїжджа з Києва (за іншою версією - з Дніпра) етнічні "бригади", а гору зрештою взяли "одеські" азербайджанці. Видання "Думская" вказує, що мова йде про ОЗУ колишнього кікбоксера Джавида Ісмаїлова, який зажив собі чималої слави у кримінальних колах.

Остання гучна згадка про Ісмаїлова припадає на листопад 2015 року, коли кавказьке та слов’янське угруповання не могли дійти згоди в питанні, пов’язаному з розподілом сфер впливу у порту Рені. Тоді в барі "Далеко від дружин" на околиці Татарбунар зустрілися "переговорники" з двох боків. Однак їх розмова, як і у випадку 16 червня 2020 року в "Трьох баранчиках" Одеси завершилася різнею та стріляниною, внаслідок чого було вбито кримінального авторитета на прізвисько "Тигран", а Ісмаїлов - дістав серйозне поранення, але оклигав.

 
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте