До Печерського суду, де продовжують обирати запобіжний захід Мангеру, прийшли «слуги народу»

18 июня 2020 г., 22:34:00   1516   0

До Печерського суду, де продовжують обирати запобіжний захід Мангеру, прийшли «слуги народу»

На засідання до Печерського районного суду, де третій день продовжують обирати запобіжний захід голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру, прибули чотири депутати від «Слуги народу».

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Йдеться про голову Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради для здійснення парламентського контролю за розслідуваннями нападів на Катерину Гандзюк Ігоря Василіва, а також Євгена Петруняка, Павла Фролова та Артема Дубнова. Двері суду наразі зачинені.

Журналісти і громадськість очікують назовні. Народних депутатів запустили за посвідченнями в приміщення суду, але не дозволили перебувати на засіданні – воно відбувається в закритому режимі.

«Чому ми прийшли? Тому що, якщо випустять Мангера – нам залишається тут просто ночувати», – сказав Василів. За словами депутатів, о 7-й ранку 19 червня спливає час, відведений на обрання запобіжного заходу, і Мангера можуть відпустити. Журналісти зазначають, що депутати незабаром залишили будівлю суду, не лишившись чекати рішення.

За версією слідства, Владислав Мангер підозрюється у тому, що за попередньою змовою з іншим фігурантом справи Олексієм Левіним організував нанесення тяжких тілесних ушкоджень активістці Катерині Гандзюк, які призвели до її смерті. Мангер заперечує звинувачення.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте