Київська влада наразі не готова говорити про компенсацію постраждалим під час вибуху на Позняках

21 июня 2020 г., 18:35:00   1536   0

Київська влада наразі не готова говорити про компенсацію постраждалим під час вибуху на Позняках

Питання про компенсацію вирішуватиметься в індивідуальному порядку після того, як закінчаться оперативні роботи. Біля будинку виставлять охорону, щоб запобігти мародерству.

Про це журналістам на місці події заявив заступник голови Київської міської держадміністрації Петро Пантелеєв, інформує “УНІАН”.

“Щодо компенсації ми зараз не можемо надавати коментарів, оскільки основну увагу зосереджено на оперативних роботах. Звичайно, в цьому випадку з кожною родиною буде індивідуально відпрацьоване (це питання. – Ред.), і буде надано відповідну допомогу”, – сказав він. Щодо збереження майна мешканців зруйнованих квартир Пантелеєв наголосив, що йому нічого не загрожує, бо будинок охороняється працівниками поліції.

“За це можна не хвилюватися”, – зазначив він. Пантелеєв нагадав, що у дворі зруйнованого будинку розташований штаб, де працюють, зокрема, і представники районної адміністрації та представники поліції, спілкуються з постраждалими жителями і надають їм всю необхідну інформацію. Нагадаємо, у багатоповерхівці столичних Позняків сталася надзвичайна пригода з жертвами.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте