Так виглядає церковна корупція в УПЦ МП

25 июня 2020 г., 22:30:00   806   0

Так виглядає церковна корупція в УПЦ МП


Ще на Трійцю Новинський служив зі звичайним орарем (стрічка через плече) та без камілавки (головний убор). У неділю він вже був з подвійним орарем та камілавкою.


Все це богослужбові нагороди диякона. Видаються за високі духовні досягнення та віддану службу церкві. Відповідно до «табєля о рангах» Московської патріархії подвійним орарем нагороджують мінімум через 5 років після рукоположення. Камілавкою - мінімум через 10 років після попередньої нагороди орарем. Тобто в сумі мінімум 15 років.


Читайте також: ПЦУ: Справа через Томос є перешкоджанням розвитку Православноі? церкви Украі?ни та процесу і?і? міжнародного визнання


До прикладу, відомий місіонер протодиякон Андрей Кураев отримав право носіння камілавки лишень через 19 років. Новінський пройшов цей шлях у 2,5 місяці Але він спонсор - йому можна.


Читайте також: Впливові політики в Україні планують репресії проти Православної церкви України і бажають реваншу РПЦ


Цікаво чи є це ознакою сімонії (церковної корупції)? Ну я не думаю, що він оплатив ці нагороди. Скоріше Онуфрій цими нагородами відплатив Новінському за надання митрополиту гелікоптерів для здійснення "пастирських" візитів.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте