“Не всі будуть щасливі”: Зеленський знову попередив далекобійників

26 июня 2020 г., 19:57:00   1415   0

“Не всі будуть щасливі”: Зеленський знову попередив далекобійників

Водіїв великовантажних фур будуть штрафувати за надмірну вагу вантажів під час перевезення.

Про це в п’ятницю, 26 червня, заявив президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Херсонську область.

Він заслухав херсонського губернатора Юрія Гусєва, який повідомив, що в області сьогодні спільно з інспекцією Укртрансбезпеки починають спеціальну операцію з робочою назвою Зважені та щасливі. 

Метою операції є недопущення перевантаження фур, які в спекотну погоду розбивають автодороги через перевищення допустимої ваги перевізних вантажів, пояснив губернатор.

У рамках операції представники поліції і Укртрансбезпеки проводитимуть зважування фур на мобільних і стаціонарних вагових пунктах, встановлених на автодорогах.

“Я хочу доповнити. Ви знаєте, що проводиться операція через ці вантажі, які розбивають наші дороги, на які ми виділяємо в цьому році близько 80 млрд грн. Це великі гроші для держави, такого ніколи не було. Тому у нас операція не тільки на Херсонщині, операція, дійсно, по всій країні”, – сказав Зеленський.

За його словами, до операції підключені Національна поліція і Служба безпеки України. “Я не знав назви операції, про яку сказав пан Гусєв, але хочу трішки її скорегувати: усі водії точно будуть зважені, але, на жаль, не всі будуть щасливі”, – заявив Зеленський.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте