Оголошено розцінки на місця у Слузі народу в Київській області, - ЗМІ

09 июля 2020 г., 17:06:34   1368   0

Оголошено розцінки на місця у Слузі народу в Київській області, - ЗМІ

Нещодавно депутат від Слуги народу Дубінський очолив обласний осередок Київської області. Всією організаційною роботою Дубінський призначив займатись свого кума Горбачова Олександра Михайловича, екс-начальника Головного Управління Держземагентства України в Київській області, повідомляє Антикор.


«Поки Дубінський їздить на велосипеді по Києву саме Горбачов проводить зустрічі, співбесіди та обговорює умови “співпраці” з претендентами у своєму офісі на Софіївській Борщагівці, Волошкова 42. Зараз “ходять” наступні розцінки - ОТГ вцілому від 100 тисяч $, депутат в обласну раду 50 тисяч $, а місця у списку 5-10 тисяч $.


Зауважимо, що Горбачов своїм стрімким кар’єрним зростанням в державних органах влади України зобов’язаний передусім двум впливовим високопосадовцям часів правління режиму В.Януковича, а саме Джарти Василю Георгійовичу, голові Ради Міністрів АРК , уродженцю м.Макіївки Донецької області, відомому в кримінальних колах як «Вася Бита», куму і екс-керівнику виборчого штабу В.Януковича, який у червні 2010 року пролобіював призначення Горбачова О.М. на посаду заступника голови Республіканського комітету із земельних ресурсів Автономної Республіки Крим, та Присяжнюку Анатолію Йосиповичу, голові Київської обласної державної адміністрації , першому заступнику голови Київської обласної організації Партії регіонів, генерал-полковнику СБУ у відставці, який, на прохання членів родини Джарти В.Г. 25.10.2012 призначив Горбачова О.М. на посаду начальника ГУ Держземагентства України в Київській області», - йдеться в матеріалі видання.


Олександр Горбачов, перебуваючи на посаді начальника Головного Управління Держземагентства України в Київській області, був причетний до підробки документів на землю з метою її подальшого продажу зацікавленим особам, стверджує ЗМІ.


«Наразі посадові особи ТОВ «Компанія Моноліт Плюс», засновану Горбачовим, є фігурантами кримінального впровадження 12015110200003564, розпочатого 14.11.2014 Слідчим відділом Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області на підставі заяви голів фермерських господарств в с.Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району про те, що невідомі особи незаконно продають земельні ділянки в лісосмузі в межах Крюківщинської сільської ради, які є землями лісогосподарського призначення та не підлягають приватизації чи зміні цільового призначення, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.


За даними видання «Наші Гроші», у 2010 році дружина Олександра Горбачова – Горбачова Інна Станіславівна, у відповідності до Рішення Новопетрівської сільської ради Вишгородського району, в числі інших 8-ми громадян України отримала у безоплатне користування земельну ділянку заг. площею 1 га з цільовим призначенням: «Під садівництво», яка наразі вірогідно знаходиться під резиденцією «Межигір’я» В.Януковича», - резюмує Антикор.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте