Голова партії “Слуга народу” Корнієнко дорікнув Зеленському у сексизмі

16 июля 2020 г., 22:54:00   1654   0

Голова партії “Слуга народу” Корнієнко дорікнув Зеленському у сексизмі

Голова партії “Слуга народу” та перший заступник голови однойменної фракції у Верховній Раді Олександр Корнієнко під час брифінгу за підсумками праймеріз по відбору кандидата на посаду мера Києва дорікнув президенту Володимиру Зеленському за комплімент в адресу депутата Ірини Верещук та на закликав його бути обережнішим з сексизмом. 

Відео з прес-конференції опублікував ІНФОРМАТОР.

“Дійсно, від себе чесно симпатизую цьому вибору, Ірині Верещук, тому у нас сьогодні ніхто не буде сперечатися у партії “Слуга народу”.

Всі три, а це максимум, бали отримала Верещук, яка буде найкращим, найрозумнішим – в цоьму я точно впевнений, бо ми бачили різних кандидатів. Вона буде найрозумнішим, найсимпатичнішим кандидатом”, – сказав Зеленський на брифінгу за підсумками праймеріз.

Голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко звернуся до президента зі словами: “Обережніше з цим” та додав, що такі висловлювання можуть трактувати як прояв сексизму . У відповідь Зеленський заперечив та пожартував: “Чого? Бо вона симпатичніша ніж Дубінський? Це не сексизм, я кажу правду!”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте