Теліженко: Верещук підіграватиме Кличку

17 июля 2020 г., 16:30:00   1085   0

Теліженко: Верещук підіграватиме Кличку

Політичний експерт і екс-дипломат Андрій Теліженко переконаний, що народний депутат Верещук – це технічний кандидат у виборах на пост мера Києва, однак, від цього вона не стає безпечною через свої зв’язки з Джо Байденом.


Про це він розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


Екс-дипломат зазначає, що рейтинг Верещук у 3% для Києва є замалим і що, швидше за все, вона є технічним кандидатом.


«Я думаю, що шансів у неї не так багато. Вона може спробувати використати бренд “Слуги народу”, щоб спробувати набрати більше рейтингу, але у неї рейтинг до 3%, що для Києва є дуже слабким результатом. Тому я вважаю, що вона технічний кандидат, яка буде фактично підігравати діючому меру. Ії коментарі, тих людей, з якими вона спілкується в Штатах і її бекграунд заставляють сприймати це як погрозу. Я про це публічно написав, щоб, можливо, зупинити якісь дії з боку пані Верещук і її команди», - пояснив Теліженко.


Він також розповів, що мав сутички з народною обраницею, після яких у його адресу розпочались погрози.


«Так, вона там написала, що “все тільки починається, бережіть нерви”. І я можу заявити, що Ірина Верещук напряму співпрацює з продемократичною компанією, яка її також політично просуває. Це компанія, яка пов'язана з Байденом, з Демократичною партією. Я на цю компанію у свій час працював і проходжу як свідок у США по питанню Байдена, “Бурісми”», - наголосив політ експерт.


Резюмуючи, Теліженко розповів, що те праймеріз, яке провела президентсяка партія – це радше бутафорія, аніж справжній вибір кандидата.


«Праймеріз за кордоном, які проходять у демократичному світі, відбуваються за участі членів партії, які голосують у тому чи іншому штаті чи по країнах. Але це відбувається серед членів партії, виборців, людей, які є громадянами, а не просто у фракції, закрито, де фактично домовились і зробили вигляд, що пройшли праймеріз. Це не є правильно, це є бутафорія виборів, як її бачить “Слуга народу”. І по праймеріз це серед членів партії, а у “Слуги народу” членів партії немає, от у чому проблема, і вони не могли його провести з громадянами», - підсумував він.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте