Рада голосуватиме за виправлення закону про гральний бізнес, – нардеп

17 июля 2020 г., 22:58:00   1454   0

Рада голосуватиме за виправлення закону про гральний бізнес, – нардеп

На позачерговому засіданні Верховної Ради 21 липня депутати будуть розглядати правки до законопроекту про легалізацію грального бізнесу, а також – постанову про блокування голосування за скандальний документ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник голови податкового комітету Ради, нардеп від “Голосу” Ярослав Железняк.

“Під час розгляду насправді було збито правки щодо Комісії і вийшла “юридична невизначеність”. Тому буде ще два етапи голосування за цей закон. Перший: за постанову про блокування голосування.

Другий: згідно ст.131 Регламенту за “усунення неузгодженостей та неточностей у прийнятому законі”, – написав він. Він розповів, що процедура голосування за виправлення двох взаємновиключних норм у документі має набрати 226 голосів.

“Це фактично голосування за правки в закон. Якщо воно набере 226+ голосів, то закон виправлять. Якщо ні, то тоді голова ВР має його підписати в такому вигляді як є і потім буде вето президента”, – пояснив нардеп. За його словами, обидва голосування будуть на позачерговому засіданні 21 липня.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте