НАБУ не може вручити повістки суддям з ОПГ Вовка, вони пішли у відпустку

23 июля 2020 г., 15:50:00   1439   0

НАБУ не може вручити повістки суддям з ОПГ Вовка, вони пішли у відпустку

В Окружному адміністративному суді міста Києва заявили, що не можуть передати вісьмом своїм суддям повістки на допити в НАБУ, бо всі вони у відпустках.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

У суді 20 липня отримали з НАБУ повістки про виклики на допити голови суду Павла Вовка, його заступника Євгенія Аблова, суддю-спікера ОАСК Богдана Саніна та суддів Ігоря Качуру, Олексія Огурцова, Ігоря Погрібніченка, Віктора Шулежка, Володимира Келеберди. 

У суді заявили, що здійснення викликів суддів під час перебування їх у чергових відпустках є порушенням конституційного права громадян на відпочинок.

 "З метою попередження можливих спекуляцій з цього приводу, вважаємо за необхідне повідомити, що передати повістки вказаним особам не уявляється можливим, у зв’язку із перебуванням останніх у планових щорічних відпустках відповідно до затвердженого графіку відпусток" - заявили у суді.

НАБУ звинувачує голову ОАСК Павла Вовка у створенні злочинної організації з метою захоплення державної влади шляхом встановлення контролю над Вищою кваліфікаційною комісією суддів, Вищою радою правосуддя та створення штучних перешкод у їх роботі.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте