“Фігурують одні й ті самі слідчі та прокурори”: Стерненко зробив гучну заяву про справу Шеремета

28 июля 2020 г., 19:56:00   1603   0

“Фігурують одні й ті самі слідчі та прокурори”: Стерненко зробив гучну заяву про справу Шеремета

Одеський активіст Сергій Стерненко, якого підозрюють в умисному вбивстві, заявив, що у його справі та у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета були одні й ті ж слідчі і прокурори. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Справу Шеремета і справу проти мене фабрикували одні і ті самі люди! Днями хтось в коментах запитав, а чи не ті самі слідчі поліції фабрикували справу проти мене, що і слідчі у справі Шеремета”, – написав Стерненко.

Активіст зазначив, що порівняв документи та знайшов одних і тих самих слідчих. “Ми порівняли витяги з ЄРДР за 2019 рік (якраз тоді відбувались найбільші фальсифікації) по моїй справі, і по справі Шеремета. В обох справах були одні і ті самі слідчі:

Соцький, Гуменюк, Шеремета, Катинський, Катиснький, Подоляк, Бирко, Лучинська”, – наголосив він. Стерненко додав, що саме ці слідчі “відмазували” його нападників “(те ж зараз робить і Венедіктова) та хотіли звинуватити у вбивстві (те, що зараз зробила Венедіктова”. “Навіть деякі прокурори у справах збігаються: Лукашенко та Грицай”, – підкреслив активіст.

Також він додав витяги справ:

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте