Резніков назвав одну з основних засад безпечної реінтеграції ОРДЛО

28 июля 2020 г., 21:27:00   844   0

Резніков назвав одну з основних засад безпечної реінтеграції ОРДЛО

Віце-прем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков назвав економічне відновлення Донбасу однією із засад безпечної реінтеграції окупованої території до складу України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Резніков повідомив під час онлайн-дискусії про безпекові та політичні виклики мінського мирного процесу та «нормандського формату».

“У будь-якому разі, коли ми говоримо про безпечну реінтеграцію, незважаючи на те, скільки будуть вестися перемовини, скільки часу займе повноцінне врегулювання – ми вже сьогодні бачимо, що однією із засад безпечної реінтеграції є економічне відновлення українського Донбасу, економічне відновлення Луганської і Донецької областей. І починати ми будемо з територій, які сьогодні знаходяться під контролем уряду України”, – заявив Резніков.

У зв’язку з цим він наголосив, що сьогодні створюються відповідні фонди, а також буде затверджена програма економічної стратегії розвитку Донбасу, яку презентують найближчим часом. “Ми говоримо про те, що всі добрі справи починаються тут, і в такий спосіб ми будемо повертати голови і серця людей, які сьогодні перебувають на тимчасово окупованих територіях, які є сьогодні заручниками окупаційних режимів. І при тому ми не будемо забувати про тимчасово окупований Крим та місто Севастополь”, – додав віце-прем’єр.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте