Спецназ прикордонної служби показав в дії нові штурмові гвинтівки. ВІДЕО

02 августа 2020 г., 09:08:00   1353   0

Спецназ прикордонної служби показав в дії нові штурмові гвинтівки. ВІДЕО


Гвинтівки виготовляють в Україні з вітчизняних та американських комплектуючих під набій калібру 5,56х45, який найбільш поширений в країнах НАТО.


Спецназ Державної прикордонної служби України отримав нові штурмові гвинтівки UAR-15. Як повідомляється на сторінці ДПСУ в Facebook, на озброєння вони надійшли в 10-й окремий загін оперативного реагування "ДОЗОР".


Гвинтівки виготовляють в Україні з вітчизняних та американських комплектуючих під набій калібру 5,56х45, який найбільш поширений в країнах НАТО. Стовбур і ударно-спусковий механізм, від яких безпосередньо залежить купчастість стрільби, виготовлені в США компанією Daniel Defense.


Читайте також: Контрабандисти намагалися переправити в Румунію в бензобаках вантажівки понад 300 кілограмів бурштину. ВІДЕО


"Планується, що UAR-15 повністю замінить автомат Калашникова. Гвинтівка має модульну компоновку, верхня частина ствольної коробки і цівка мають напрямні типу Пікатіні для установки прицільних пристосувань і інших тактичних аксесуарів. У цій моделі застосована газова система "CARBINE"з регульованим газовим блоком, забезпечує плавну роботу автоматики. Модульна конструкція дозволяє легко робити заміну всіляких компонентів: наприклад, цівки, пістолетної рукоятки і інших навісних аксесуарів, тим самим налаштовуючи гвинтівку для зручності в експлуатації", – уточнили в ДПСУ.


 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте