Скільки коштує відпочинок в Україні та Єгипті: експерт порівняв ціни. ВІДЕО

02 августа 2020 г., 12:05:00   956   0

Скільки коштує відпочинок в Україні та Єгипті: експерт порівняв ціни. ВІДЕО


На сьогоднішній день відпочинок в Єгипті практично зрівнявся за ціною з курортами України.


Про це в ефірі телеканалу Obozrevatel TV розповів експерт з питань туризму Олександр Новіковський.


За його словами, 7 ночей в єгипетському готелі коштуватиме від 7-8 тисяч гривень на особу, а доба на українському курорті – близько 1-1,5 тисяч гривень за особу.



Як пояснив експерт, причина цього феномену полягає в тому, що кількість туристичних об’єктів в Україні обмежена. Під час сезону попит на готелі і курорти всередині країні суттєво зріс, і це, в свою чергу, призвело до зростання цін.


На думку Новіковського, зростання цін на туристичні послуги всередині країни не призведе до підвищення їхньої якості. Він спрогнозував, що таке підвищення може відбутися лише за умови збільшення кількості об’єктів розміщення у 2-5 разів. В такому разі на підвищення якості послуг власників штовхатиме конкуренція.


Експерт також поділився порадою для українців, що планують літній відпочинок. "Перш за все, треба подорожувати безпечно", – підкреслив він. Зокрема, фахівець наголосив на необхідності страхування від COVID-19.


Читайте також: Оккупация с особым цинизмом: захватчики отдали Крым на растерзание коронавирусу???????


Він порекомендував обирати відпочинок "по кишені", а також відкривати нові місця. "Якщо ви були на морі, але не були в горах – обирайте гори, якщо були в горах і не були на морі – обирайте море", – сказав він.


За інформацією Obozrevatel TV, зняти житло неподалік моря на Херсонщині і в Запорізькій областях в середньому коштує 800 гривень за ніч, в Затоці Одеської області – аналогічна цифра. В Кароліно-Бугазі – 900-1000 гривень. В Коблево на Миколаївщині – близько 1000 гривень, у Маріуполі – близько 500 гривень.


 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте