Дональд Трамп отримав торік 446 мільйонів доларів доходів

02 августа 2020 г., 22:51:00   1416   0

Дональд Трамп отримав торік 446 мільйонів доларів доходів

За 2019 рік президент Дональд Трамп отримав $446 мільйонів доходів завдяки своїм об’єктам нерухомості та іншим активам. Про це йдеться в декларації про доходи та зобов’язання фінансового характеру президента, яка була опублікована на сайті Бюро з питань етики при уряді США.

Відповідно до декларації, курорт і клуб "Мар-а-Лаго" у Флориді приніс дохід в 21,4 мільйона доларів, поля для гри в гольф Trump National Doral Miami, який президент розглядав як місце проведення саміту Великої сімки, - 77,2 мільйоів доларів, і готель Trump International у Вашингтоні, де часто зустрічаються високопосадовці адміністрації, - 40,5 мільйонів доларів.

"2019 рік був фантастичним роком для нашої країни і одним з найкращих в історії Trump Organization", - заявив Ерік Трамп, середній син президента і виконавчий віце-президент сімейної компанії Трампів.

"Як показано в опублікованій сьогодні формі розкриття фінансової інформації президента, наш бізнес процвітав, отримуючи високі доходи, підтримуючи при цьому дуже низькі рівні боргу. В цілому, наш основний бізнес значно виріс в порівнянні з минулим роком. У нас чудова компанія, і я дуже пишаюся тим, чого нам вдалося досягти в 2019 році", - йдеться в заяві Еріка Трампа.

У декларації йдеться, що в 2019 році президент отримав доходи з десятків джерел, де, окрім багатьох готелів, курортів, полів для гольфу, зазначається дохід від продажу книг і телевізійних програм.

Зокрема, Трамп отримав майже 78 тисяч доларів від Гільдії кіноакторів, заробив від 100 тисяч до 1 мільйона доларів від продажу своєї книги "Мистецтво угоди" (The Art of the Deal) і продовжує отримувати прибуток від реаліті-шоу "Учень" (The Apprentice).

У звіті радників президента Іванки Трамп і Джареда Кушнера йдеться, що вони отримали $36 мільйонів доходу.

Водночас, пише Politico, Дональд Трамп, на відміну від інших президентів, не публікує свої податкові декларації.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте