Тривалість перебування Луческу в "Динамо" залежатиме від гри команди, – Кевлич

05 августа 2020 г., 11:49:00   1263   0

Тривалість перебування Луческу в "Динамо

Призначення Мірчі Луческу головним тренером київського "Динамо" оцінюю позитивно. Потрібно поважати його кваліфікацію. Для Луческу робота в "Динамо" – це той кисень, якого йому бракувало після відходу зі збірної Туреччини.

Тренер з амбіціями повинен мати роботу. Варто погодитися із президентом "Динамо" Ігорем Суркісом в тому, що гравці працюватимуть із хорошим наставником.

Дуже подобається, що Луческу починає проводити природну ротацію в "Динамо". Розмови про те, що Віктора Циганкова можна продати для перспективи Георгія Цітаїшвілі – правильний хід думок. Не можна закривати можливості для молодих футболістів, потрібно шукати можливості для їхнього прогресу.

"Динамо" має бути зацікавлене у розвитку гравців. Свого часу пішов Євген Хачеріді. Хіба стало гірше? Отримав свій шанс Микита Бурда. Травма Бурди дала можливість проявити себе Денису Попову. Клуб – це живий організм, який має жити природнім шляхом. Хтось йде на підвищення, черговий футболіст стає на його місце.

У "Динамо" зібрані доволі кваліфіковані гравці. Для них має бути мотивація руху вперед. Бо складається враження, що перехід до першої команди та підписання контракту ставало головною ціллю кар’єри. Це штопорило подальший розвиток.

Перебування Луческу в Києві залежатиме від того, чи буде щось мінятися в грі команди. Був Олександр Хацкевич, потім його замінив Олексій Михайличенко – і нічого.

Я не хочу думати щодо протистояння "Шахтаря" та Луческу. Людина не має через образу йти на інший корабель та таранити своє колишнє судно. Все повинне мати добрі наміри. Мені хочеться вірити: прихід Луческу до "Динамо" – це тому, що йому цікаво працювати у футболі.

Всеволод КЕВЛИЧ, для Gazeta.ua

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте