За українською "дочкою" Cargill помічені порушення базисних принципів американської корпорації

11 августа 2020 г., 21:22:00   1293   0

За українською "дочкою

Кожен із співробітників американської корпорації Cargill несе відповідальність за виявлення ознак, що свідчать про те, що треті особи залучені в потенційно незаконні дії та можуть використовувати в цих цілях всесвітньо відому компанію.

Про це свідчать базисні принципи Cargill, передає УНН.

"Надання допомоги третім особам в незаконній діяльності може завдати шкоди нашій репутації та призвести до серйозних правових наслідків, як для відповідного співробітника, так і в цілому для компанії Cargill, включаючи виплату сум, які ми допомогли отримати або приховати третім особам", - йдеться в документі.

Раніше УНН повідомляв, що українська "дочка" Cargill співпрацює з компаніями, які ухиляються від сплати податків і не виконують зобов’язань перед кредиторами. Такою зокрема є компанія "Рантьє" (група KSG Agro), яка за даними УНН, отримала від Cargill нещодавно товарний кредит. В цілому можна говорити про те, що українська "дочка" Cargill може підтримувати ті компанії, які значаться в "чорних" списках банків через неблагонадійність.

Також в базисних принципах Cargill відзначено, що всі їх структури, де б вони не знаходилися, повинні дотримуватися законів.

"Дотримання закону є основою, на якій будується наша репутація та керівні принципи. Будучи глобальною організацією, що здійснює свою діяльність по всьому світу, ми зобов’язані дотримуватися всіх законів, застосованих до наших ділових операцій", - говорять принципи.

Однак судовий реєстр України вказує про зворотне: українська "дочка" Cargill нерідко є фігурантом державних розслідувань, в тому числі за фактом ухилення від сплати податків.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте