Керівництво “Укроборонпрому” і вся команда, яка працювала там останній рік, будуть замінені, – Уруський

12 августа 2020 г., 23:00:00   1096   0

Керівництво “Укроборонпрому” і вся команда, яка працювала там останній рік, будуть замінені, – Уруський

Керівництво та менеджмент державного концерну “Укроборонпром” змінять найближчим часом.

Про це заявив віце-прем’єр – міністр із питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

“Концерн “Укроборонпром” підлягає істотній трансформації, тому що в тому вигляді, в якому він сьогодні, він існувати не може. Менеджмент на ньому також буде замінений, наскільки я знаю, найближчим часом повинна відбутися зміна керівництва концерну. Далі буде, відповідно, заміна всієї команди, яка працювала там останній рік”, – сказав Уруський. 

Віце-прем’єр додав, що, можливо, буде змінено і назву концерну “Укроборонпром”, бо “ця назва вже стало токсичною в Україні”.

Уруський додав, що Укроборонпром перетвориться на державну керуючу компанію. “Це буде керуюча компанія з абсолютно іншими функціями, які є сьогодні в концерні, з мінімумом втручання в господарську діяльність холдингів, які будуть входити в цю компанію”, – сказав чиновник.

За його словами, в ОПК планують створити ще аерокосмічну холдингову компанію, до якої приєднаються, крім підприємств Державного космічного агентства, авіаційні підприємства, зокрема ДП “Антонов”.

Також, зазначив Уруський, в Україні створять ракетно-космічний центр “Південний”, до якого увійдуть усі корпоратизовані підприємства Державного космічного агентства. Цей центр також буде входити до складу аерокосмічної холдингової компанії.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте