Першого заступника начальника ДКР упіймали під час використання поліцейського авто у власних цілях

18 августа 2020 г., 23:15:00   909   0

Першого заступника начальника ДКР упіймали під час використання поліцейського авто у власних цілях

1-го заступника начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України, підполковника Олександра Славгородського зафільмували під час використання ним службового автомобіля не у зв’язку з виконанням службових обов’язків.

Відповідне відео ввечері понеділка, 17 серпня 2020 року, оприлюднив телеграм-канал Perepichka News.

"Проїхати з вітерцем під звуки рації. У Києві копи влаштували Uber з мигалками і підвезли сім’ю на службовому авто. Тільки в Україні штраф за відсутність дитячого крісла поліцейські можуть сплатити самим собі не виходячи з автівки", - зазначено в анотації до відповідного ролика.

Редактори "Перепічки" не вказали прізвище VIP-родини, на яку чатував службовий транспорт Нацполіції. У свою чергу, джерела Dетектив-Info зазначають - чоловіком у шортах та медичній масці, що завантажував речі до багажника патрульної автівки та перед яким струнко витягнувся водій-коп, є Олександр Славгородський.

А на відео зображений "типовий випадок" порушення наказу МВС №757 від 7 вересня 2017 року про "Порядок використання і зберігання транспортних засобів Національної поліції України", зокрема прямої заборони використання транспортних засобів для поїздок, не пов’язаних із службовою діяльністю правоохоронців.

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, аналогічним нехтуванням наказу №757 восени 2019 року після прибуття до аеропорту "Бориспіль" відзначився ще один високопосадовець - нині екс-перший заступник Голови Нацполіції Вячеслав Аброськін (вивченням його звитяг на посаді за мотивами розслідування Dетектив-Info "Попрацював на Славу" в рамках кримінального провадження вже взялося Державне бюро розслідувань).

Що ж стосується послідовника Аброськіна - Олександра Славгородського, то раніше він очолював Сумське управління Департаменту внутрішньої безпеки, а згодом - його було призначено на посаду 1-го заступника начальника Департаменту карного розшуку.

(Олександр Славгородський)

Влітку поточного року указом президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Національної поліції України "за особисту мужність, самовіддані дії і високий професіоналізм, виявлені при виконанні службового обов’язку" підполковника Славгородського нагородили медаллю "За бездоганну службу" III ступеня.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте