«Щурячі» таємниці Тетяни Зубко, таємничої «жриці кохання» Ігоря Муратова або «два конверта в одну кабіну»

20 августа 2020 г., 21:31:00   1655   0

«Щурячі» таємниці Тетяни Зубко, таємничої «жриці кохання» Ігоря Муратова або «два конверта в одну кабіну»

Присвячується всім хто працював, працює або працюватиме під керівництвом Тетяни Олександрівни Зубко…

Не будемо оцінювати професійні якості, цим нехай займаються атестаційні комісії. Але ось, як Таня Зубко обманювала своє керівництво і своїх співробітників працюючи в ЦА апараті ДФС починаючи від одіозного Насірова, який втік в багажнику автомобіля Продана, схемника Власова й аж до хіпстера Нефьодова. Нікому не секрет, що в ДФС при всіх керівниках існувала так звана корупційна премія для співробітників митного напрямку, яка видавалась в конвертах в доларах США. Це робилося з метою, щоб всі співробітники ЦА були задіяні в корупційній схемі, а отже не мали змоги «злити» своїх колег по цеху. Ось тільки різниця в тому, що керівництво отримувало мільйони, а середня ланка від 100 до 500 доларів США.

Наша героїня, таємнича «жриця кохання» Таня Зубко, отримувала два конверта, для себе з усіх сторін коханої та для співробітників свого відділу, в якому працювало чоловік з десять. У першому конверті було $5000, які були особистою премією Зубко за участь в корупційній схемі й за «особистий внесок» в дозвілля керівників, а в другому конверті ще $5000 для співробітників. Так ось саме з другим конвертом Таня Зубко не могла розлучитися через свою патологічну жадібность.

Для того, щоб співробітники не злили інформацію, що їм нічого не доплачують, або ж не пішли проти системи, Тетяна Зубко «радувала» їх хоча б по 100-200 доларів США. Залишки коштів осідали і продовжують осідати в кишені Танюхи. Були місяці, коли її підлеглі взагалі не отримували доплат, тому, що Тані не вистачало грошей на чергову шубу або ювелірний комплект. Цей щур — Таня Зубко крала крадене, дурила своїх благодійників зверху і своїх співробітників знизу.

Більше того, коли СБУ відкрили справу на директора департаменту Аліну Данченко і примусили її скласти повноваження, Таня Зубко, працюючи у неї заступником, через свою паталогічну жадібність й тупість, тишком-нишком зливала компромат на Данченко в надіях зайняти посаду директора департаменту. Ось тільки Зубко не врахувала, що щурам не довіряють посади, щурів нищать при першій же можливості.

Проте зараз для Зубко настав зоряний час. За певним збігом обставин, тимчасово, Головою митної служби України став Ігор Муратов, якому Таня «організовує дозвілля», а простіше кажучи, надає послуги інтимного характеру. Іноді на роботі, а іноді так, в авто. Лізти в особисте життя «глибше» не етично, тому годі з цим, але таке «випадкове» призначення досить цікаво вплинуло на поведінку нашої героїні. Пава розпушила хвіст, відчула себе новою царицею й почала творити анархію в рядах звичайних митників, напаковуючи власну «кабіну» неправомірною вигодою. Прикриваючись ім’ям Муратова, кого хоче звільняє, кого хоче приймає в нову структуру митної служби. Сама реорганізація і нова штатка це предмет для розслідування ДБР, НАБУ, СБУ або інших правоохоронних органів.

Рекомендуємо Тетяні Олександрівні ознайомитись зі змістом статті 368 Кримінального Кодексу України.

Аж ось у жадібної Тані з’явився хист до підприємництва, вона круто нагріває свого залицяльника Муратова, просуваючи потрібних для себе людей на посади, за що, відповідно, бере з них гроші за посади, а довірливому Муратову каже, що їй ці люди потрібні для роботи. Як відомо жадібність це найперший крок до бідності, а все таємне рано чи пізно стає явним. Більшу частину хабарницьких коштів Таня Зубко виводить на свої рахунки у Польщу, які, до речі, не відображені в її деклараціях. Куди тільки дивиться НАЗК?

І зовсім інше питання вже до ДБР: Яким чином держслужбовець може мати громадянство іншої країни?

Якщо вам не пощастило і ви працюєте під керівництвом Тетяни Олександрівни Зубко, пам’ятайте, це людина, яка постійно бреше і краде, як у своїх, так само й в чужих. Щури вони такі, така їх натура. Ба більше того, місце Тані Зубко не на держслужбі, а в місцях «не таких віддалених» за всі ті злочини і гидоти, які вона вчинила нормальним людям. За все в цьому житті треба платити і кожен отримає по заслугах своїх.

Будьте обережні і уважні, якщо з вами поруч Таня Зубко, яка весь час бреше і заради грошей готова продати все й усіх.

За матеріалами: dark_k

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте