Макрон і Меркель готові надати необхідну допомогу Навальному і його родині

20 августа 2020 г., 22:49:00   1496   0

Макрон і Меркель готові надати необхідну допомогу Навальному і його родині

Президент Франції Емманюель Макрон і канцлер ФРН Ангела Меркель у четвер висловили готовність надати допомогу російському опозиціонеру Олексію Навальному після передбачуваного отруєння.

Про це пише “Інтерфакс-Україна” .

“Що стосується пана Навального, ми вкрай стурбовані і засмучені цією ситуацією”, – заявив Макрон на спільній прес-конференції з канцлером Німеччини. Він додав, що готовий надати допомогу російському опозиціонеру і його родичам. “Ми готові надати всю необхідну допомогу Олексію Навальному і його сім’ї в плані здоров’я, притулку і захисту”, – сказав Макрон, наголосивши, що Франція “на його (Навального – ІФ) боці”. Меркель у свою чергу зазначила, що необхідні пояснення інциденту.

“Ми будемо вимагати пояснень щодо того, за яких умов сталося отруєння”, – заявила вона. Вона додала, що Навальний може отримати медичну допомогу в Німеччині або Франції. Раніше в четвер прес-секретар Навального Кіра Ярмиш повідомила, що опозиціонеру стало погано під час польоту з Томська в Москву. Літак здійснив вимушену посадку в аеропорту Омська. Опозиціонер був госпіталізований.

За даними Ярмиш, Навальний нічого не їв з ранку, а тільки пив чай, який купив в аеропорту Томська. Вона припустила, що Навального могли отруїти.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте