Тихановська не вважає себе обраною президенткою і поки не повернеться до Білорусі

22 августа 2020 г., 23:12:00   1549   0

Тихановська не вважає себе обраною президенткою і поки не повернеться до Білорусі

Кандидатка на виборах президента Білорусі Світлана Тихановська, яка наразі вимушено перебуває в столиці Литви Вільнюсі, заявила, що не готова оголосити себе обраною президенткою та не повернеться до країни за нинішньої влади Олександра Лукашенка.

Про це вона заявила в інтерв’ю телеканалові “Белсат”.

Опонентка Олександра Лукашенка не готова повернутися до Білорусі, бо за нинішньої влади в країні вона та її сім’я не будуть у безпеці. Тихановська могла б повернутися тільки за умови, якби при владі вже не було нинішнього президента.

При цьому Тихановська відповідаючи на питання, чи оголосить вона себе законно обраною президенткою, не відповіла ствердно.

“Зараз я розумію, що для багатьох саме цей момент принциповий, але насправді зараз важливо лише те, що в нас вкрали право вибору. Це очевидно всім і кожному, що ці вибори відбувалися з численними порушеннями. І ці вибори були сфальсифіковані. І зараз неможливо дізнатися процентне співвідношення, і це вже не має значення. Важливо те, що у нас вкрали це право на чесні вибори. І тільки нові чесні, прозорі вибори можуть відновити справедливість. Але ці вибори повинні вже бути не з цим складом ЦВК, до якого в людей немає довіри. На ці вибори повинні бути допущені всі спостерігачі, не тільки білоруські, а й зарубіжні. І тільки тоді ми зможемо зрозуміти, хто на цих виборах переміг”, – сказала Тихановська.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте