Більшість протестувальників під президентським палацом у Мінську розійшлися через зливу

30 августа 2020 г., 23:41:00   1559   0

Більшість протестувальників під президентським палацом у Мінську розійшлися через зливу

У Мінську через зливу більшість протестувальників під президентським палацом Незалежності розійшлися, на площі Державного прапора залишилося кілька сотень людей.

Про це повідомляється на Tелеграм-каналі TUT.by.

До мітингувальників, які залишилися, вийшов помічник президента Микола Латишенок, який заявив, що президентські вибори були чесними і пройшли відповідно до Конституції. Він також заявив, що зараз йде робота над новим Основним законом.

“Неодноразово було сказано, давайте мирним шляхом усі вирішувати”, – сказав помічник президента демонстрантам. У відповідь на це люди дорікнули владі у вбивстві громадян. Х

тось заявив, що Лукашенко “має себе за Бога”. Від демонстрантів також пролунало, що “єдиний, хто визнав вибори, – (президент РФ) Путін”, на що помічник Лукашенка сказав: “Сі Цзіньпін (голова КНР – ред.) був першим”.

Силовики як і раніше стоять у бойовій готовності біля огорожі у два ряди. Цієї неділі в Мінську, а також інших містах Білорусі проходить «Марш миру і незалежності».

Колона демонстрантів впритул підійшла до президентського палацу. Неодноразово повідомлялося про концентрацію військової техніки в районі Палацу Незалежності.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте