Поліція: Замовникам підпалу авто “Схем” було вигідно створити напруження

30 августа 2020 г., 23:19:00   1133   0

Поліція: Замовникам підпалу авто “Схем” було вигідно створити напруження

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов оприлюднив фото двох осіб, яких розшукують за підозрою в організації підпалу автомобіля програми “Схеми” й заявив, що замовникам злочину було вигідно створити напруження між владою, правоохоронцями і журналістами.

Про це Андрій Нєбитов повідомив у Facebook.

“Розшукуємо двох “джентельменів” за організацію підпалу автівки програми “Схеми” Радіо Свободи. Це на додачу до раніше заарештованого Броварським судом. Наступного тижня їм оберуть запобіжний захід. Сподіваємось на арешт”, – написав він. Імена розшукуваних осіб – Проценко Юрій Володимирович та Ободовський Дмитро Валерійович. За словами керівника поліції Київщини, вони діяли у складі організованої злочинної групи. Нєбитов також натякнув, що ці люди брали участь в акціях, які активно висвітлювалися у ЗМІ.

“Журналістам не буде складно встановити, до яких груп належали ці чоловіки, в яких акціях вони брали участь, і які “ЗМІ” дуже активно висвітлювали їхню діяльність. Встановлюємо замовників. І це точно особи, яким було вигідно створити напруження між владою, правоохоронцями і журналістською спільнотою, шляхом знищення майна відомих в суспільстві діячів”, – пише Небитов.

У коментарях під публікацією Нєбитов пояснив, що розшукуваним особам обирають запобіжний захід, навіть якщо вони на цей час не затримані.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте