У МЗС РФ заявили, що ситуацію у Білорусі “розхитують” С14, “Національний корпус” і “Правий сектор”

02 сентября 2020 г., 17:09:00   1460   0

У МЗС РФ заявили, що ситуацію у Білорусі “розхитують” С14, “Національний корпус” і “Правий сектор”

Глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що ситуацію в Білорусі дестабілізують “200 екстремістів, підготовлених в Україні”. Лаврова цитує російське видання “РИА Новости“.

“Є дані приблизно про 200 екстремістів, підготовлених в Україні для дестабілізації в Білорусі, спецслужби повинні ними зайнятися… Ті, хто намагається всіма правдами і неправдами спровокувати заворушення, спровокувати порушення законів, вони прекрасно розуміють, що такий національний діалог залишить їх на узбіччі історії.

Тому вони і намагаються звести все до екстремістських провокацій, намагаються спровокувати правоохоронців. Ми будемо категорично припиняти подібного роду спроби, тим більш, спроби використовувати багатосторонні структури, в яких Росія і Білорусь беруть участь, щоб такими провокаціями займатися”, – сказав міністр країни-агресора. 

За словами Лаврова, у РФ є підтверджені відомості, що діяльність по дестабілізації ситуації в Білорусі ведеться з території України: “Там є і “тризуб Степана Бандери”, є і “С14”, є Національний корпус, є Правий сектор.

Всі ці структури активно займаються провокуванням радикальних дій в Мінську та інших містах Білорусі “.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте