У Києві затримали і відпустили племінника "Шакро Молодого"

14 сентября 2020 г., 22:36:00   1568   0

У Києві затримали і відпустили племінника "Шакро Молодого

У неділю, 13 вересня 2020 року, співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України здійснили затримання 49-річного уродженця грузинського міста Тбілісі Давида Озманова, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Дато Краснодарський". Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info.

За його словами, "короля злочинного світу" прихопили в його апартаментах у ЖК "Смарт Плаза", куди правоохоронці завітали з обшуком.

"Озманова затримали та доправили до Департаменту стратегічних розслідувань, після чого його ніхто не бачив", - зазначає наш співрозмовник.

Інший інсайдер додає: невдовзі після затримання правоохоронці відпустили "Дато Краснодарського" без висунення будь-яких претензій. Існує версія, що швидкому звільненню короля злочинного світу, який є єзидом за національністю, могли сприяти його впливові земляки, колеги по цеху та вище керівництво силових структур.

Раніше Dетектив-Info писав, що восени 2019 року Озманов став одним з провідних героїв так званої "Молдаванки на весіллі у Бакинського" - скандального з’ясування стосунків та бійки за участі кількох "злодіїв в законі", яка відбулася в номері п’ятизіркового готелю Fairmont в центрі Києва.

Вважається, що до України "Дато Краснодарський", який є племінником кримінального генерала Захарія Калашова на прізвисько "Шакро Молодий", перебрався за допомогою зв’язків вітчизняного короля злочинного світу Сергія Олійника ("Умка Дніпровський").

Що ж стосується закордонних звитяг Озманова, то широкого розголосу набула історія його конфліктних взаємин з одним із провідників так званого сухумського клану - Таріелом Оніані на прізвисько "Таро". У 2009 році "Дато Краснодарський" разом з іншими королями злочинного світу долучився до спроби ініційованої Асланом Усояном ("Дід Хасан") та Вячеславом Іваньковим ("Япончик") так званої "розкоронації" "Таро".

Вважається, що відлунням цього інциденту стали події зразка серпня 2011 року на території Бенілюксу, коли четвірка прибічників "сухумців" помстилася Озманову за Оніані. Під час розправи "Дато Краснодарський" отримав численні ножові поранення, зокрема обличчя, але вижив.

У 2017 році одного з кривдників Озманова - злодія в законі Давида Алханашвілі на прізвисько "Дато Панкіський" розстріляли в турецькому Стамбулі. Що ж стосується інших учасників наруги над племінником "Шакро Молодого", то й понині ця суперечка вважається невирішеною з боку "Дато Краснодарського".

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте