Андрій Єрмак назвав умови для виборів на Донбасі

19 сентября 2020 г., 10:07:00   764   0

Андрій Єрмак назвав умови для виборів на Донбасі


Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак вважає, що вибори на непідконтрольній території Донбасу можливі тільки після її деокупації і вирішення питань безпеки.


Про це він заявив в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".


Говорячи про дискусію у тристоронній контактній групі з приводу проекту постанови народного депутата від партії "Слуга народу" Олександра Качури, Єрмак зазначив, що тільки Верховна Рада України має повноваження приймати ті чи інші закони або постанови.


Читайте також: Зеленський ніяк не збагне: Путін не збирається з ним домовлятися, натомість просто використовує – Портников


"Рішення має бути прийняте відповідно до інтересів нашої держави, зобов'язань, які сьогодні є, і норм міжнародного права. Яким воно буде, це буде вирішувати Верховна Рада. Тому цей вислів пана заступника керівника адміністрації президента РФ Дмитра Козака про те, що Верховна Рада розгляне зміни до постанови про місцеві вибори найближчим часом, був не зовсім коректним", – зазначив він.


Єрмак сподівається, що це буде мудре рішення народних депутатів відповідно до очікувань суспільства.


"А ми розуміємо, що сьогодні проведення виборів на непідконтрольній території дійсно можливе тільки після повної деокупації, і тоді там дійсно буде зроблено все, щоб питання безпеки були вирішені", – наголосив він.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте