Поліція розповіла подробиці нападу на Балуха

19 сентября 2020 г., 22:57:00   1580   0

Поліція розповіла подробиці нападу на Балуха

Підозрюваний у нападі на колишнього в’язня Кремля Володимира Балуха намагався втекти від поліції.

Про це в ефірі телеканалу “Україна 24” повідомив заступник голови Нацполіції України, начальник поліції Києва Андрій Крищенко, – передає Укрінформ.

“Це тяжкий злочин. Особа намагалася втекти, коли до нього прийшли поліцейські, чітко розуміючи зі ЗМІ, чому”, – розповів він. За словами начальника поліції Києва, є свідчення, що конфлікт між потерпілим і зловмисником виник несподівано.

“Це свідчення свідків і самого підозрюваного. Коли ми зможемо поспілкуватися з потерпілим, можливо, буде інша картина”, – уточнив Крищенко. Нагадаємо, Володимира Балуха побили у Києві в ніч на 8 вересня. Його знайшли вранці зі зламаною рукою і ключицею.

Співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко повідомила, що у колишнього політв’язня важка черепно-мозкова травма, його прооперували. Вчора, 18 вересня, поліція затримала підозрюваного в нападі на Балуха. Його дії кваліфікували за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

19 вересня суд взяв під варту без права застави нападника на колишнього політв’язня. За останніми даними, стан Балуха стабільний. Наступного тижня його можуть вивести зі стану медикаментозного сну.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте