Рувін — головний злодій дорожнього бюджету

21 сентября 2020 г., 14:27:00   817   0

Рувін — головний злодій дорожнього бюджету

За отриманою інформацією, в продовження підтвердження незаконного бізнесу громадянина Ізраїлю та агента МОССАД, мільярдера, директора КНДІСЕ Рувіна Олександра Григоровича, стало відомо, що співвласник ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура» (код ЄДРПОУ 42229523) Приступов Олександр Георгійович звертався до співробітників керівної ланки Державного агентства автомобільних доріг України та ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» з пропозицією щодо організації співпраці з вищевказаним товариством на предмет отримання замовлень по наданню дорожньобудівельних послуг, а також постачання асфальтобетонних сумішей на об’єкти загальнодержавного проекту «Велике Будівництво».

Пам’ятаєте ми раніше публікували інформацію отриману від нашого джерела, що саме Рувін Олександр Григорович робить експертизи на всі відремонтовані дорожні покриття України, та приймає рішення, чи відповідає те чи інше дорожнє покриття державним і міжнародним нормам та бере за свої послуги експертизи 4% від кошторису, що лише за три роки Олександр Григорович «підняв» 8574800000 гривень тільки за рахунок експертиз доріг.

рувин 21  

І от Приступов Олександр Георгійович під час своїх бесід надавав підтвердження, що ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура» (код ЄДРПОУ 42229523) та ТОВ «АБЗ-1» (код ЄДРПОУ 41190464) є «дефакто» спорідненими комерційними структурами та серед своїх неофіційних бенефіціарів мають директора КНДІСЕ Рувіна Олександра Георгійовича, який, у випадку виникнення проблем у клієнтів вищевказаних компаній з представниками правоохоронних органів, вирішить такі проблеми та забезпечить надання позитивних висновків судових експертиз КНДІСЕ.

Звісно Рувін вирішить всі проблеми за для блага своїх підконтрольних компаній, і не тільки дорожньо-будівельних, асфальтобетонного заводу, а й багатьох торгівельних компаній, медичних закладів, та компаній, що займаються нерухомістю, торгівлею нафтопродуктами, і ще багатьох що належать сімейству Рувіних. Адже завдяки своїй посаді та фальсифікації потрібних експертиз для «зацікавлених осіб» та їх подальшого шантажу Олександр Григорович розширює сімейний нелегальний бізнес та накопичує статки сім’ї для шикарного життя.

Також зі слів Приступова Олександра Георгійовича ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура» є субпідрядною організацією при будівництві Шулявського шляхопроводу.

Якщо подивитись на участь цих компаній в тендерах, то:

ТОВ «Сучасна транспортна інфраструктура» є переможцем у 96 закупівлях з надання дорожньо-будівельних послуг на загальну суму понад 309 млн. грн. у м. Києві та Київській області (Департамент регіонального розвитку Київської ОДА – 222,7 млн грн., Щасливська сільська рада 38,19 млн грн., КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва» - 31,7 млн грн., Управління будівництва Голосіївського району м. Києва – 13 млн грн., Гірська сільська рада – 3,4 млн.грн).

рувин 21  

ТОВ «АБЗ-1» (код ЄДРПОУ 41190464) є переможцем у 19 закупівлях з постачання асфальто-бетонних сумішей комунальним та державним підприємствам м. Києва та Київської області на загальну суму понад 37 млн грн.

рувин 21  

Більшість субпідрядних компаній, які виконували роботи по виграним тендерам, взаємопов’язані та підконтрольну Рувіну Олександру Григоровичу.

рувин 21  

Можна тільки здогадуватися скільки мільйонів державних коштів (а по простому це все наші з вами податки) з тендерів через компаній посередників для відмивання коштів осідає в кишенях Рувіна Олександра Георгійовича та від інших його схем…. На елітні апартаменти в м. Нетанья (Ізраїль),  в м. Дубаї (ОАЕ) кожні з яких площею більше 150 кв.м., елітні квартири в Києві по вул. Маршала Тимошенка, буд. 21, по вул. Козицького, буд. 5 (ЖК «Рівєра Ріверсайд), на заміський будинок в три поверхи площею 550 кв.м 

рувин 21  

та на власний автопарк з Toyota Land Cruiser 200 (АА1234ХО), Volkswagen Transporter (АА8937ОО), 

рувин 21  

Mercedes-Benz S 350L (АА3333ОІ), Mercedes-Benz Viano  2011 (АА5000НН), 

рувин 21  

Land Rover Range Rover (АА3333МТ), Mercedes-Benz S 450 (КА4891АЕ) 

рувин 21  

Toyota Land Cruiser 200 (АА1234ХО), та туристичні катери і човни, 

рувин 21  

дорогоцінні годинники і прикраси вистачає, ще й як в Україні так і за кордоном на банківських рахунках сімейства зберігаються багатомільйонні кошти. 

Ось так Головний Експерт України керує та розвиває свій незаконний бізнес, отримуючи ще більше мільйонів "корупційних коштів", займаючи високу державну посаду в Україні! 

Просимо звернути увагу # 

Офіс Генерального Прокурора, Офіс Президента, Мін’юст, Міністр Фінансів, НАБУ, ДБР, Нацполіція,  СБУ, Укравтодор, Велике Будівництво, Венедіктова Ірина Валентинівна, Ситник Артем Сергійович, Баканов Іван Генадійович, Соколов Олександр Володимирович,  Аваков Арсен Борисович, Малюська Денис Леонтійович, Кубраков Олександр Миколайович, Марченко Сергій Михайлович.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте