Комітет Верховної Ради підтримав створення ТСК щодо "вагнерівців"

24 сентября 2020 г., 21:06:00   985   0

Комітет Верховної Ради підтримав створення ТСК щодо "вагнерівців"


Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендував Верховній Раді винести проєкт постанови про створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування справи "вагнерівців" у зал засідань для голосування.


Про це повідомив нардеп "Європейської солідарності" та член комітету Михайло Забродський у Facebook.


"Розгляд питання був достатньо жвавим і включав в себе як спроби відстоювання суто політичної позиції про відсутність необхідності у додатковому розслідуванні зазначених подій, так і обговорення суто "технічних" питань стосовно процедури роботи ТСК та механізму оприлюднення результатів з урахуванням обмежень на розповсюдження зазначеної інформації.


Читайте також: Єрмак про версію Бутусова щодо "вагнерівської операції": "Взято кілька фактів із реальності, додано художні вигадки"


Крім того, особливої пікантності розгляду додавало те, що серед можливих "фігурантів" розслідування потенційно мають опинитися не тільки представники двох провідних спецслужб, а й співробітники Офісу президента та Генеральної прокуратури.


Додаткового драйву роботі комітету додавала публічна акція, яка проходила весь час засідання під стінами будівлі Комітетів ВРУ, організована патріотами і небайдужими громадянами. Потужне скандування ними абревіатури "ТСК" легко злітало на височінь 12 поверху і чимало нервувало окремих представників монобільшості", – повідомив він.


Читайте також:  ЗМІ: Батько Єрмака – співробітник Головного розвідувального управління РФ у відставці



Висновок комітету, зазначає Забродський, був "майже одноголосним та безапеляційним": направити питання створення ТСК на розгляд Ради.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте