Огляд блогосфери від UAINFO. 24 вересня 2020

24 сентября 2020 г., 21:00:00   1309   0


Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,  24 вересня


ЄС схвалить санкції за Керченський міст і кібератаки на Будестаг, які блокував Кіпр – журналіст


Керченский мост


Незабаром ЄС схвалить нові антиросійські санкції. При цьому санкції проти Лукашенкового режиму досі заблоковані, повідомляє кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Юзвяк.


Ідеться про санкції, які Брюссель має намір запровадити через будівництво Керченського мосту та кібератаки на німецький Бундестаг у 2015 році. Раніше їх блокував Кіпр.


Медведчук пытался завербовать ключевого свидетеля в расследовании Сената США в отношении Байденов — Time



Пророссийская политическая партия в Украине стремилась к сотрудничеству с одним из самых важных свидетелей в возглавляемом республиканцами расследовании в отношении семьи Джо Байдена, финальный доклад которого был обнародован в среду.


Об этом пишет американский журнал Time.


Предложение о сотрудничестве поступило осенью 2019 года от политической партии в Украине, сопредседателем которой является Виктор Медведчук, друг и верный союзник президента России Владимира Путина. Партия Медведчука сделала предложение Андрею Телиженко, бывшему украинскому дипломату и политическому деятелю, который был ключевым свидетелем во время проводившегося в течение года Сенатом США расследования украинских связей семьи Байдена. Агенты партии, как рассказывает Телиженко журналу TIME, «предложили мне помочь им с республиканцами намного более тесно, быть неофициальным каналом с Москвой.


Всю фракцию ОПЗЖ можно закрывать по криминальным делам – Казанский



Юрий Бойко приехал в Винницу, где представил кандидатов в горсовет и кандидата в мэры от ОПЗЖ. ий народный депутат от "Партии регионов", криминальный бизнесмен Владимир Продивус, который участвовал в вооруженных бандитских разборках на нелегальных янтарных клондайках в Клесове Ривненской области 9 мая 2014 года.


Видео перестрелки с участием Продивуса.


В Україні оновили поділ на карантинні зони: що змінилося


В Україні оновили поділ на карантинні зони: що змінилося<br><br>


Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій оновила розподіл адміністративно-територіальних одиниць за зонами епідеміологічної небезпеки, що почне діяти з 28 вересня. Про це в Тelegram написав міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.


Зазначається, що до "червної" зони увійшли міста Тернопіль та Бережани Тернопільської області, а Київ перейшов до "жовтої" зони.


"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З 00 годин 00 хвилин 28 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування. Місто Київ перейшло до "жовтої" зони", – написав Немчінов. 


МЗС Білорусі прокоментувало відмову України визнати Лукашенка



МЗС Білорусі розкритикувало низку країн, в тому числі Україну, через їхні заяви про невизнання легітимності Александра Лукашенка, чия таємна інавгурація відбулася напередодні. Про це йдеться у заяві МЗС Білорусі, повідомляє "Європейська правда".


"Білоруський народ не потребує "легітимізації" своєї влади з боку самоназваних факультативних "легітиматорів".  Дане питання є надуманим і штучним. Спроби окремих країн Заходу поставити під сумнів легітимність глави держави жодною мірою не відображають думки переважної більшості міжнародного співтовариства", – вважає МЗС Білорусі.


У Казахстані скасували смертну кару



Казахстан приєднався до міжнародного протоколу Організації об'єднаних націй про скасування смертної кари. Про це повідомляється на сайті Міністерства закордонних справ республіки.


Представник Казахстану в ООН Кайрат Умаров підписав Другий факультативний протокол до Міжнародного пакту про громадянські і політичні права. Цей документ продовжать курс на гуманізацію кримінального законодавства в країні, а також реалізацію реформ, що проводяться головою держави Касим-Жомарт Токаєвим. 


Комунальники відзвітували, що у Києві 93% будинків готові до включення опалення



До включення опалення готові 93% будинків, які обслуговуються комунальними підприємствами, та лише 40% ЖБК, ОСББ, відомчих та інших категорій будинків.  Як передає Укрінформ, про це повідомили у КП «Київтеплоенерго».


"За результатами моніторингу, з 8111 житлових будинків, що знаходяться в обслуговуванні комунальних підприємств, акти готовності отримали 7570 (93%). У Святошинському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах до опалювального сезону готові усі будинки", – йдеться у повідомленні.


Костюк уперше зіграє у фіналі кваліфікації престижного тенісного турніру



Марта Костюк уперше в кар'єрі вийшла до фіналу кваліфікації Відкритого чемпіонату Франції.  Про це повідомляє "Еспресо".


Українська тенісистка, яка посідає 119 місце у світовому рейтингу, у другому раунді відбору турніру Великого шолому перемогла Лауру Йоану Паар, яка йде у класифікації 199-ю.


Відомий претендент на "Оскар" від України



Український Оскарівський комітет визначився зі стрічкою-претендеткою. Про це повідомляє пресслужба Державного агенства України з питань кіно.


За премію Американської кіноакадемії в категорії "Міжнародний повнометражний фільм" боротиметься драма Валентина Васяновича "Атлантида". Також на висунення претендували картина "Мої думки тихі"» Антоніо Лукіча та документальна стрічка "Земля блакитна, як апельсин" Ірини Цілик.


Вийшов трейлер української поліцейської комедії "Нереальний КОПець" зі Станіславом Бокланом та Владом Ямою в головних ролях



За особистим зверненням президента України, всі діти чиновників мають вчитися і працювати в Україні.


Начальник поліції Петро Бурундяк (Стас Боклан) викликає з Америки сина Василя (Дмитро Ступка) і влаштовує його працювати патрульним до управління поліції в Одесі. Досі основною роботою Василя Бурундяка було витрачання батьківських грошей, але зараз це задоволення вже в минулому. Напарником Василя стає суворий лейтенант Богдан Громов (Богдан Юсипчук), який отримав наказ підготувати Василя Бурундяка до Поліцейського Чемпіонату України, на якому вже через місяць буде присутній сам Президент. Чи вдасться Василю перетворитися з кволого мажору в зразок українського поліцейського, який поки думає лише про те, щоб не зіпсувати свій манікюр, заряджаючи табельну зброю.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте