Під Києвом невідомі стріляли в бізнесмена і пограбували його

28 сентября 2020 г., 19:51:00   1289   0

Під Києвом невідомі стріляли в бізнесмена і пограбували його

У Київській області двоє злочинців влаштували розбійний напад на підприємця. Вони викрали з авто бізнесмена гроші та зникли у невідомому напрямку.

Про це повідомляє поліція Київської області.

37-річний киянин разом зі своїм поплічником напали на мешканця одного з сіл Обухівського району. Зловмисники перестріли його на дорозі, зробивши видимість, що ремонтують автомобіль. Коли чоловік запропонував їм допомогу, вони вистрілили у нього, однак куля влучила в автомобіль бізнесмена. 

Після цього зловмисники з викраденою готівкою зникли у невідомому напрямку. Викрили їх оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Обухівського відділу поліції та Служби безпеки України. Силову підтримку здійснювали бійці КОРД.

Зазначається, що під час проведення невідкладних слідчих дій на місці скоєння злочину, обшуку автівки зловмисників та за адресами проживання підозрюваних правоохоронці виявили вогнепальну та холодну зброю, боєприпаси, кастет, мобільні термінали, банківські картки, пакети з грошима, пластикову маску.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють підозрюваних на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

  

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте